Am un site care contine Template-uri Joomla, PR1 doar dar traffic chiar bun si evident, caut persoane care au site-uri de template-uri sau cu legatura cu Joomla care sunt dispuse sa schimbe un link cu mine.
Thanks.
Am un site care contine Template-uri Joomla, PR1 doar dar traffic chiar bun si evident, caut persoane care au site-uri de template-uri sau cu legatura cu Joomla care sunt dispuse sa schimbe un link cu mine.
Thanks.
Daca vrei iti pot adauga un link pe siteul meu de templateuri, fara linkback.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
[ OFFTOPIC ]
Pot sa adaug si eu template-uri Premium (doar psd deocamdata) ? Care imi apartin bineinteles, ne intelegem si la bani daca e sa aveti multi vizitatori, numai sa pot vinde cevaAstept pm va rog cei care mai aveti site-uri de template-uri.
Pai fa-ti un site si concepem un sistem de affiliat, iti pun un banner la mine pe site si in functie de vanzari primesc si eu un 10-20%. Comisioanele de la celelalte site-uri care ofera premium templates pentru joomla [dar complete] sunt de 20% cam la toate.
Am in cap de mult asa ceva, dar ma gandeam asa ca solutie de moment![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)