@nic, felicitari, printre cele mai bune postari vazute de mine pe seopedia.
@nic, felicitari, printre cele mai bune postari vazute de mine pe seopedia.
Conteaza foarte mult extensia cand vrei sa iti creezi un brand, sau cand te adresezi unei piete regionale (pentru Romania ajuta.ro) dar daca faci un minisite, unde nu prea are importanta brandul poti sa alegi cam toate extensiile internationale, dar eu ma limitez la 4 .com. .net .org .info
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Da, inteleg ce ziceti, dar nu poti sa-ti calculezi dinainte ca daca faci x siteuri, o sa castigi y bani. Asa ii vad pe toti care sunt la inceput. Fac un site, scot cativa dolari cu el si apoi zic ca o sa mai faca inca 1000 de siteuri si s-au scos. dar nu e chiar asa.
Totusi, CTR 1% la Adsense pe MNS ? Cred ca ar trebui sa faceti mai mult split testing pe pozitionare, culori, tema. Un CTR decent ar fi 10-15% fara ca siteul sa arate ca un MFA exagerat.
CTR de 10-15 %? Pff, cam greu...
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Am si eu MNS-uri, dar au scazut mult pentru ca nu am mai avut timp de ele. Nu mi se pare a fi ceva foarte rentabil, pentru ca sunt afectate mult mai usor de schimbarile de algoritm decat siteurile mari. Au continut putin, necesita mult timp sa te ocupi de fiecare in parte. Avantajul e ca sunt usor de facut.
asa e dar din cate am observat investitia e minima si odata ce ajungi cu ele pe profit devine ca un job , adica luna de luna faci site-uri noi , iar cele care devin "mana moarta" le lasi , e gru pana incepi , pana ai 30-40 si incepi sa scoti bani frumosi.
spune-ne si noua cam cate site-uri ai/aveai si cam ce castig lunar iti aduceau.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)