Pagina 3 din 10 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 98

Subiect: Micro niche sites

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

@nic, felicitari, printre cele mai bune postari vazute de mine pe seopedia.

Bukum este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Vârstă
    33
    Posturi
    417
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de Nic Vezi Post
    Am testat majoritatea softurilor de pe piata, market samurai, micro niche finder, etc, insa nu sunt de acord cu modul in care ele iti evalueaza competitia, principalii metrici folositi de toolurile respective pt a evalua competitia sunt absolut irelevanti - nr de rezultate care apar pt cautarea respectiva e factor irelevant, nr de siteuri care au all in title keywordul respectiv, iar irelevant, nr de backlinkuri irelevant etc..

Datorita structurii mns, ideea e sa rankezi nr 1 pt cautarea respectiva, altfel nu merita efortul - procentul de trafic primit scade vertiginos. Pt o cautare, eu ma uit manual la primii 2-3 concurenti si ii analizez folosind seo spyglass si daca merita efortul, fac pt nisa respectiva site. Analizand manual concurenta afli multe chestii care le scapa softurilor.
    De ce tii cont cand analizezi primii competitori pentru un keyword ?

tazonne este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    21st October 2010
    Vârstă
    41
    Posturi
    243
    Putere Rep
    30

Implicit

kalu si eu am observat ca sunt doar 2 extensii ce conteaza f mult : com si net. restul mi se par inutilem si multi se feresc in aceasta nisa de ele , daca nu e com si net , nu e deloc

Citat Postat în original de kalu Vezi Post
    Topicul s-a transformat oarecum in: Lets all ask Nic! joke.

Daca ai timp sa raspunzi si la intrebarerile mele: - domenii cumperi doar .com ? - in caz ca nu, ce alte extensii mai folosesti ?

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de tazonne Vezi Post
    kalu si eu am observat ca sunt doar 2 extensii ce conteaza f mult : com si net. restul mi se par inutilem si multi se feresc in aceasta nisa de ele , daca nu e com si net , nu e deloc
    Conteaza foarte mult extensia cand vrei sa iti creezi un brand, sau cand te adresezi unei piete regionale (pentru Romania ajuta.ro) dar daca faci un minisite, unde nu prea are importanta brandul poti sa alegi cam toate extensiile internationale, dar eu ma limitez la 4 .com. .net .org .info
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Citat Postat în original de lStudio Vezi Post
    In micronise poti avea de la 100 unici pe zi in plus plus ca daca le alegi pe cele bune, SEO de obicei se rezuma la cateva backlinkuri si continut spinned. La 100 pe zi si o tema de wp desteapta te poti astepta la ctr de 1%+, depinzand de nisa aleasa poti sa ai clikuri si de 5$.

Eu zic sa nu te bagi daca nu ai asa ceva.
    Citat Postat în original de tazonne Vezi Post
    pai nu e normal ca inainte sa iei un kw sa vezi si tu ce competitie are, ce cautari lunare, si sa il aduci pe primele locuri?
    Da, inteleg ce ziceti, dar nu poti sa-ti calculezi dinainte ca daca faci x siteuri, o sa castigi y bani. Asa ii vad pe toti care sunt la inceput. Fac un site, scot cativa dolari cu el si apoi zic ca o sa mai faca inca 1000 de siteuri si s-au scos. dar nu e chiar asa.

Totusi, CTR 1% la Adsense pe MNS ? Cred ca ar trebui sa faceti mai mult split testing pe pozitionare, culori, tema. Un CTR decent ar fi 10-15% fara ca siteul sa arate ca un MFA exagerat.

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    37
    Posturi
    888
    Putere Rep
    44

Implicit

CTR de 10-15 %? Pff, cam greu...
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    21st October 2010
    Vârstă
    41
    Posturi
    243
    Putere Rep
    30

Implicit

nu e greu , Alex are dreptate, fara un astfel de CTR nici nu se mai numeste micro niche site

Citat Postat în original de matei Vezi Post
    CTR de 10-15 %? Pff, cam greu...

lStudio este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th May 2011
    Locaţie
    Google.com;ca;co.uk
    Posturi
    41
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Alex Dumitru Vezi Post
    Da, inteleg ce ziceti, dar nu poti sa-ti calculezi dinainte ca daca faci x siteuri, o sa castigi y bani. Asa ii vad pe toti care sunt la inceput. Fac un site, scot cativa dolari cu el si apoi zic ca o sa mai faca inca 1000 de siteuri si s-au scos. dar nu e chiar asa.

Totusi, CTR 1% la Adsense pe MNS ? Cred ca ar trebui sa faceti mai mult split testing pe pozitionare, culori, tema. Un CTR decent ar fi 10-15% fara ca siteul sa arate ca un MFA exagerat.
    Gasesti o metoda si te apuci de "scale up". Nu sa fie niciodata ceva de genul 100 de site-uri care sa iti faca tot atatia bani. Orcum ideea e ca merge, inceaca si tu daca vrei.

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Citat Postat în original de lStudio Vezi Post
    Gasesti o metoda si te apuci de "scale up". Nu sa fie niciodata ceva de genul 100 de site-uri care sa iti faca tot atatia bani. Orcum ideea e ca merge, inceaca si tu daca vrei.
    Am si eu MNS-uri, dar au scazut mult pentru ca nu am mai avut timp de ele. Nu mi se pare a fi ceva foarte rentabil, pentru ca sunt afectate mult mai usor de schimbarile de algoritm decat siteurile mari. Au continut putin, necesita mult timp sa te ocupi de fiecare in parte. Avantajul e ca sunt usor de facut.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    21st October 2010
    Vârstă
    41
    Posturi
    243
    Putere Rep
    30

Implicit

asa e dar din cate am observat investitia e minima si odata ce ajungi cu ele pe profit devine ca un job , adica luna de luna faci site-uri noi , iar cele care devin "mana moarta" le lasi , e gru pana incepi , pana ai 30-40 si incepi sa scoti bani frumosi.
    spune-ne si noua cam cate site-uri ai/aveai si cam ce castig lunar iti aduceau.

Citat Postat în original de Alex Dumitru Vezi Post
    Am si eu MNS-uri, dar au scazut mult pentru ca nu am mai avut timp de ele. Nu mi se pare a fi ceva foarte rentabil, pentru ca sunt afectate mult mai usor de schimbarile de algoritm decat siteurile mari. Au continut putin, necesita mult timp sa te ocupi de fiecare in parte. Avantajul e ca sunt usor de facut.

Pagina 3 din 10 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Serviciile mele : Backlinkuri pe niche.
    De Florin Traian în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 37
    Ultimul Post: 20th January 2011, 11:43
  2. LE templates & Joomla sites
    De Nosfer în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 5th August 2009, 23:21
  3. Google Sites
    De Hobart în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 8th June 2009, 15:38
  4. pr >4 sites