31st October 2010, 11:24
1 out of 1 members found this post helpful.
Postat în original de
crash
ganditi-va ca facebook a fost singurul site care i-a interzis spiderului sa indexeze si a reusit chiar sa depaseasca google dpdv al traficului. a avut curajul sa zica: STOP nene google, vrei sa citesti? nu se poate, decat daca stii sa-ti faci user si parola
tu ești serios? facebook murea să genereze pagini pentru google, pentru a apărea cu cât mai multe rezultate, în incercarea de a atrage utilizatori. tu cum crezi că a ajuns la 500 milioane în 3 ani, brusc lumea și-a dat seama că are nevoie sa socializeze? nu, nenea, au căutat pe google prima gagică, un coleg de bancă, un dușman, o blondă, primul rezultat era facebook, dădea click și facebook îi spunea:
"ce frumos, vrei să vezi profilul colegei tale de bancă din generală, care acum e plecată în franța și nu mai știi nimic de ea de 10 ani? ia fă-ți tu frumușel cont, nene, și mă mai gândesc dacă îți mai arăt două rânduri despre ea".
bun, mi-am făcut cont, mi-a mai arătat două rânduri și a trebuit să îi dau add ca să vorbesc cu ea. după doua zile deja aveam add de la alți 10 oameni. they suck you in!
linkuri utile: unu, doi si trei (yea, i was blogging this sh*t in 2007!)
2nd November 2010, 15:12
MarketingSherpa 2011 SEO & Social Media Benchmark Report
E un raport pe care vi-l recomand sa il cititi. Eu il am deja, sint mutle chestii interesante.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
19th November 2010, 23:55
Calling Bullshit on Social Media - care din afirmatii credeti ca va reprezinta?
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.