Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 14 din 14

Subiect: Articol scris in acelasi site dar in 2 locatii diferite. E duplicate content?

c|neva este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    3rd July 2007
    Vârstă
    38
    Posturi
    297
    Putere Rep
    35

Implicit

E recomandat ca pe bloguri toate articolele sa aiba "Read the rest of this entry", sa apara doar un 20-25%din articol, pentru ca daca apare atat pe prima pagina (www. site. com) cat si pe locatia lui oficiala (www. site. com/articol.html) e considerat duplicat.

Broscoi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    17th July 2008
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    1.295
    Putere Rep
    40

Implicit

Problema nu e daca Google penalizeza sau nu duplicate content ( in acelasi site sau din site-uri diferite ) deorece , principial ,penalizeza sigur .
    Nu cred ca,de exemplu , motorul de cautare Google a ajuns in topul preferintelor utilizatorilor de net propunand-le acestora pe primele pagini site-uri cu duplicate content in acelasi site ( sau de pe alte site-uri ).
    Problema este a mijloacelor utilizate , deoarece judecata de duplicate content este greu de facut prin algoritmi . Si judecata umana de duplicate content e greu de facut .
    De altfel , ca si in cazul oamenilor , motoarele au versiuni diferite asupra duplicate contentului .
    Daca duplicate content este grosier ,sigur nu va scapa de penalizare .
    Exista bineinteles si situatii in care site-ul nu e penalizat deoarece duplicate content este rafinat sau pur si simplu s-a strecurat prin algoritm , textul duplicat in alta parte a sitului fiind considerat relevant pentru partea originala de text .
    Cred ca e mai usor de depistat duplicate content in acelasi site fiind considerat mai putin acceptabil ca relevanta .
    Cu alte cuvinte ,pot sa am un site de poezie si unul de critica literara in care sa apara aceeasi strofa , dar ce rost are sa de am de doua ori aceeasi strofa in acelasi site de poezie sau critica literara ?
    Ultima modificare făcută de Broscoi; 27th September 2008 la 11:12.

warrior este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    25th March 2007
    Posturi
    273
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de c|neva Vezi Post
    E recomandat ca pe bloguri toate articolele sa aiba "Read the rest of this entry", sa apara doar un 20-25%din articol, pentru ca daca apare atat pe prima pagina (www. site. com) cat si pe locatia lui oficiala (www. site. com/articol.html) e considerat duplicat.
    Serios? Si daca am 100 de articole pe front page se mai aplica ceea ce spui tu? E ca si cum google ar considera descrierea blogului duplicate content pentru ca apare pe fiecare pagina.

barosanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th February 2007
    Posturi
    728
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de aliens Vezi Post
    Daca citesti ce am scris mai sus ai vedea ca spun acelasi lucru ca tine.

"Mai pe scurt, google recunoaste problemele aferente cms-urilor, si nu penalizeaza duplicate content decat daca crede ca acest lucru a fost facut in mod deliberat. Ca sa fii sigur totusi, e bine sa ai un singur url pentru un singur articol in sitemap (practic url-ul "reprezentativ")."
    am vrut sa zic ca una e un "filtru" si alta o "penalizare"
    nu penalizeaza nimic..filtreaza

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Acelasi browser, sisteme de operare diferite
    De Federals în forumul Client side
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 16th August 2009, 16:55
  2. Acelasi continut, alta structura, siteuri diferite
    De martynesku în forumul Google
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 8th October 2008, 01:46
  3. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 6th August 2008, 14:53
  4. site wide duplicate content analyzer