E-imbracaminte.ro Magazin Online de Imbracaminte si Articole Vestimentare
Falkun.net Site Prezentare Firma Web Development si Internet Marketing
Da-mi voie sa comentez factorul asta, da intr-adevar peste 5 ani vor cadea toate metodele blackhat prezente.. odata cu inteligenta google se va adapta si inteligenta oamenilor (sa fim sinceri, cine ii capabil la chestiile astea ii capabil la multe, doar ca promoveaza partea negativa, asta ar fi dezavantajul tuturor) si pana la urma nu e greu sa stii seo, e greu sa-l intelegi.
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Draqos, vroiam sa zic altceva. Vroiam sa zic ca nu o sa mai renteze sa faci blackhat, pentru ca dezavantajele vor fi mult prea mari (gandeste-te ce era blackhat-ul acum 5 ani sa zicem, si unde e acum).
Dar ai dreptate, noi vorbim de blackhat despre metodele pe care le stim. Probabil ca sunt metode folosite de unii de care habar nu avem
Cred ca o sa se renunte treptat la importanta linkurilor, sunt prea usor de manipulat.
Cred ca o sa se treaca pe rezultate mult personalizate, adica daca eu caut un cuvant si tu cauti acelasi cuvant de pe alt calculator, atunci o sa avem rezultate diferite, bazate nu numai pe ip sau datacenter ci si pe cookies, date adunate de google toolbar, igoogle sau mygoogle (google ala personalizat), date adunate din gmail, feedreader,adsense etc....
Ceea ce inseamna ca va fi destul de greu sa mai faci seo pentru un client si sa "demonstrezi" rezultatele cu pozitii fixe in google (cum se garanteaza acum top3, top5 ,top10) pentru ca fiecare user va vedea alte rezultate.
Sper totusi sa nu se intample asa.
Ultima modificare făcută de Nic; 10th July 2008 la 03:34.
Nic vezi sa nu citeasca Google ce ai scris si sa o ia ca pe o sugestie, ca ne lasi pe toti fara chiftea in burta
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)