da acuma stiu ce trebuia, dar vreau sa aflu ce sa fac acuma sa revin in google. Cred ca trebuie doar sa astept, sper
Verighete: www.magazinuldeverighete.ro si Micropigmentare sprancene: www.micropigmentaresprancene.ro/
Pur si simplu scoate linkul tau de pe siturile pe care apar cele dinaintea sandboxului.Scoatele in proportie de 60% si in 2-3 zile esti inapoi in G.
o alta intrebare: influenteaza page rankul, daca pagina este in sandbox?
"Wise man talk because they have something to say. Fools, because they have to say something."
Nu cred ca sandbox-ul iti va influenta Pagerank-ul, dar daca aveai link-uri de pe alte site-uri catre niste pagini care acum nu le mai ai, te va afecta.
de cand am intrat in sandbox, nu am mai facut nimic, si anume nu am scos nici un link catre site, si nici nu am mai pus, doar am actualizat siteul in fiecare zi cu niste continut unic. Si vad ca astept de aprox. 2 saptamani si nimic. doar yahoo pare sa faca ceva, google nu da nici un semn. Dar sincer nici nu vreau sa scot linkuri catre site.
"Wise man talk because they have something to say. Fools, because they have to say something."
trebuie sa scoti linkurile care te-au bagat in sanbox...
Daca nu doresti asta....o sa stai ani in sandbox...muncind degeaba
Sunt 99% sigura ca am un filtru de adult content aplicat siteului meu si de aia am cazut de vreo 2 saptamani foarte tare in Google( de pe prima pagina pt anumite cuvinte cheie pe pag <500). Am ajuns la concluzia ca am acest filtru cautand pe google.com cu optiunea "use strict filtering" si comanda site:cvedete.blogspot.com; imi apareau indexate numai 3 pagini din cateva sute.
Eu nu consider ca am adult content pe site, insa nu stiu cum sa il conving si pe google de asta ca sa imi scoata filtrul. Aveti sugestii in acest sens?
nu cred ca asa ceva ai patit. Poate ai exagerat cu linkurile? Eu asta incerc acuma si va anunt daca a mers se pare ca site/index.php a inceput sa-mi apara de cateva zile pe google.com dar pe google.ro inca nu este. Va tin la curent cu tot ce s-a intamplat si ce am facut
Verighete: www.magazinuldeverighete.ro si Micropigmentare sprancene: www.micropigmentaresprancene.ro/
nu cred ca totusi am exagerat cu linkurile; adica mi se pare natural sa pui totusi sursa unei poze sau a unei informatii... Sunt unele siteuri( gen digg, ghidoo, romstiri,preferate.net), care numai din asta traiesc si nu au primit penalizare google.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)