Salut!
Am observat ca daca intri in proprietatile unei poze poti pune Title, descriere si taguri. Vreau sa stiu daca Google indexeaza aceste lucruri?
P.S. Daca au mai avut loc discutii pe tema asta rog sa mi se dea linkul subiectului respectiv.![]()
Salut!
Am observat ca daca intri in proprietatile unei poze poti pune Title, descriere si taguri. Vreau sa stiu daca Google indexeaza aceste lucruri?
P.S. Daca au mai avut loc discutii pe tema asta rog sa mi se dea linkul subiectului respectiv.![]()
Da , Google indexeaza si imaginile .
Pe langa title si tags adauga cuvinte cheie in numele fisierului.
Pentru verificare intra pe google images si introdu site:domeniu
Uite si un articol interesant (in engleza ) : http://thecustomizewindows.com/2011/...ing-of-images/
Norbert@ Interesant articolul l-am citit dupa ce ti-am raspuns...Multumesc!
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Bogdan Calin@ Multumesc pentru raspuns!
Norbert@ stiu ca indexeaza imaginile...ma interesa daca indexeaza lucrurile acelea din proprietati Title, descriere si tags.
Avem si aici indexare imagini goolge si mai trebuie sa fie un post nefinalizat pe tema datelor exif din imagini (parca eu l-am inceput) + parametrul "L" (parca) mult mai avansat decat long description, utilizat pentru descriere grafice, rapoarte.
Cel mai simplu insa: pui un desen / imagine pe un post de blog cu denumire gen "mamaliga albastra" si vezi apoi dupa care din cuvintele din jur a fost indexata.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Pot sa iti afirm convins 100% ca nu prea se merita sa optimizezi imaginile sa fie indexate si ridicate in google, mai degraba canalizezi eforturile pentru a scrie continut textual despre ele si asa o sa rankezi intr-un anumit mod care iti va aduce mai multi vizitatori.
Uite o sa scriu maine un thread special pentru indexarea imaginilor si o sa postez aici linkul despre el.
Cea ce zic e ca am testat chestia asta pe 6 situri identice ca structura si continut , insa in diverse limbi.Ai avantaje pentru optimizare, insa sunt prea mici ca sa zic asa.
deadworldisee@ E posibil sa ai dreptate dar vreau sa incerc sa fac totul ca la carte, sa nu ii dau motive lui Google sa ma penalizeze. Astept linkul cu subiectul legat de indexarea imaginilor
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
1nesco@ Asta vreau sa fac, vreau sa schimb toate pozele la un site iar apoi vreau sa vad daca le indexeaza.
Indexeaza fara probleme imagini. Depinde foarte mult cat de relevante sunt pozele pentru cei care cauta pe net.Pentru nisa mea (auto) am cam 5% trafic rezultat din click pe poze!. M-am straduit intodeauna sa completez campurile si a dat rezultate.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)