Pagina 2 din 5 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 47

Subiect: Sandbox

Afișare hibrid

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    50

Implicit

si mai vin cu o completare
    Eu oarecum sant un pic nedumerit de fenomenul asta Sandbox.
    Si dau un Exemplu.
    daca maine fac un site si public o informatie extrem de valoroasa si importanta.
    Cum ar fi fac public codul sursa al sistemului de operare Windows.
    In cateva zile informatia asta va face oculul Pamantului si ma voi alege cu un numar imens de link-uri inapoi.
    Dar ma indoiesc totusi ca siteul respectiv va fi penalizat in vren fel ( facem abstractie de drepturile de autor si alte detalii ).

deadworldisee este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    35

Implicit

Cam greu sa faca ocolul pamantului in cateva zile,pentru ca ti-ar trebui un site cu pr mare si foart emulte backlinkuri inapoi astfel incat google sa iti faca crawl pe pagina unde ai postat articolul foarte repede,chiar si din 10 in 10 minute , la o astfel de stire.

Ideea e ca daca postezi o stire bomba trebuie sa fii inaintea multora care apar in indexul Google ca intr-un final sa te alegi cu multe linkuri facute natural.

E comptetitie prea mare ca sa te poti incadra in categoria asta(sa ai site nou, sa postezi o stire bomba ,si cititorii sa iti puna linkuri inapoi.)

Probabil un caz ar fi cand ai un ziar online recent deschis, si ai bagat multa reclama in el si ai zeci de mii de vizitatori ,printre care se afla multi blogari care scriu articole despre ziarul tau.

Totusi in asemena situatii situl respectiv prinde repede pr mare,si probabil daca declanseaza un filtru, in SERPS va pierde cateva pozitii....(daca se cauta dupa un cuvant comun), insa nu va fi catalogat cu expresia "in sandbox".

anubis este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    5th December 2007
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    35
    Posturi
    160
    Putere Rep
    34

Implicit

aceeasi chestie am patit si eu saptamana asta. am introdus siteul in peste 150 directoare in ultimele 10 zile, si probabil asta e cauza caderii din serps. Insa, siteul e vechi de 1 an, pr 4. Un lucru am observat dupa aceste inscrieri. In google nu ma regasesc la cautarile importante dupa care am optimizat siteul, insa pe yahoo search sunt pe prima pagina la toate cautarile importante, si predoina pozitiile 2-6.
    Se pare ca yahoo nu face diferenta dintre viteza, si timpul in care un site isi ia bl-uri de la diferite siteuri.

Acum, o alta intrebare, ce pot face sa scot siteul din SandBox? pentru ca de intrat pe directoare si de facut cereri de eliminare nu cred ca pot face. Sa scot linkuri de pe alte siteuri cu care am facut le? nici asta nu prea cred ca pot face. In acest caz cam cat va fi timpul petrecerii siteului in SandBox?

Thanks.
    "Wise man talk because they have something to say. Fools, because they have to say something."

deadworldisee este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    35

Implicit

Nu stiu cum reusiti voi sa inscrieti in 150-200 directoare pe saptamana.

Intrebare:cate directoare au linkuri directe catre situl tau si de pe ce pagini(daca au PR sau sunt create noi la inregistrare unui nou site)?

Ti-as recomanda sa incepi sa scoti LE cu celelalte situri.

epsilon este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    14th August 2007
    Posturi
    111
    Putere Rep
    35

Implicit

nu vrea un admin sau seo guru de pe aici sa spuna ceva concret care sa il facem si o durata in care sa iesim din sandbox?
    Verighete: www.magazinuldeverighete.ro si Micropigmentare sprancene: www.micropigmentaresprancene.ro/

evolution este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    29th October 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    997
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de epsilon Vezi Post
    .. sa iesim din sandbox?

- din ce cauze crezi ca ai intrat in sandbox ,cu ce ai exagerat ?
    - de la cat la cat ti-au scazut vizitatorii ?
    - pe ce pozitie se afla acum siteul dupa cautarea cuvintelor cheie care iti aduceau trafic ?
    - care este siteul ?
    - de cand e online ?

w!ll este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.389
    Putere Rep
    39

Implicit

Nu prea ai ce sa-i mai faci daca intra-ti intra site-ul in sandbox, trebuie sa astepti dupa google sa-l scoata.
    Ca sa eviti sa stai prea mult in sandbox ar trebui sa te opresti din adunat link-uri catre site, in special cele care vin din schimburi de link-uri, in rest adauga continut de calitate (sa nu fie duplicat).

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    14th August 2007
    Posturi
    111
    Putere Rep
    35

Implicit

am disparut complet cu siteul (indexul) din google pe cuvintele pe care l-am optimizat. Inainte cu picarea lui am avut un downtime de cateva zile, am pus vre-o 10linkuri intr-o zi, si un mare redirect cu 301 catre la toate linkurile broken catre index.
    Verighete: www.magazinuldeverighete.ro si Micropigmentare sprancene: www.micropigmentaresprancene.ro/

evolution este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    29th October 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    997
    Putere Rep
    40

Implicit

am disparut complet cu siteul (indexul) din google pe cuvintele pe care l-am optimizat.
    - asta am inteles, dar pe ce pagina esti acum pentru acele cuvinte cand cauti pe Google?

Inainte cu picarea lui am avut un downtime de cateva zile,
    - asta nu e o problema , ar trebui sa isi revina in cateva zile

am pus vre-o 10linkuri intr-o zi,
    - pe ce pagina si cate linkuri mai erau acolo? linkurile erau pe toate paginile siteului ? cat le-ai tinut ? acum le-ai scos ? Verifica sa fie indexate de Google siteurile spre care ai link,cele care nu sunt indexate iti recomand sa le scoti

si un mare redirect cu 301 catre la toate linkurile broken catre index.
    - cate pagini 404 aveai ? acum mai e redirectul , mai sunt acele pagini broken ?

Cat de vechi e siteul?

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    14th August 2007
    Posturi
    111
    Putere Rep
    35

Implicit

siteul are cam 1 an, linkurile erau 15000 inca sunt si vor ramane broken pentru ca mi-am modificat tot siteul. Pe cuvintele cheie am zis si mai sus dar probabil nu ai observat, nu mai exist DELOC. Eram pe locu 20-30 acuma nu mai exist deloc. Linkurile au stat cateva zile pe siteurile respective.. cam 7zile, si nu erau prea multe linkuri pe siteurile acelea(3-4)

Pagina 2 din 5 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Sandbox treatment
    De Prometeu în forumul Google
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 6th September 2010, 19:39
  2. sandbox?! penalizare?
    De Bogdan Citoiu în forumul Google
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 20th November 2009, 13:18
  3. www.stirileprotv.ro e in sandbox....
    De deadworldisee în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 16th September 2008, 10:47
  4. sandbox.
    De anubis în forumul Google
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 9th July 2008, 21:31
  5. sandbox!!!
    De nicky în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 24th February 2005, 17:41

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •