Rezultate 1 la 10 din 63

Subiect: Ghid: Plan SEO Complet

Afișare hibrid

Marius Mailat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de laur Vezi Post
    Intrebarea mea este: daca exista o astfel de sectiune unde se pune informatie proaspata, sunt sanse ca botul de la google sa indexeze mai des site-ul nu?
    Eu recomand intotdeauna o sectiune de news creata cat mai usor de intretinut. Din aceasta cauza eu am si trecut pe toate site-urile mele la integrarea Worpress in site-uri serioase.

Putini o sa isi deie seama ca e WP si important e integrarea. Am dat pe pm o astefel de integrare.

Marius
    Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
    Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi

Michael este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    20th December 2007
    Locaţie
    Arges- Romania
    Vârstă
    62
    Posturi
    128
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de mmariusel Vezi Post
    Eu recomand intotdeauna o sectiune de news creata cat mai usor de intretinut. Din aceasta cauza eu am si trecut pe toate site-urile mele la integrarea Worpress in site-uri serioase.

Putini o sa isi deie seama ca e WP si important e integrarea. Am dat pe pm o astefel de integrare.

Marius
    Pai cine sa-si dea seama? Vizitatorii? Ei sunt interesati de altceva cad vin pe site, nu de platforma folosita. Si oricum, sa zicem ca isi dau seama ca folosesc wordpress ca platforma; care ar fi problema?

Wordpress este ok pentru crearea de site-uri de prezentare (5-10 pagini), mai ales de cand cu posibilitatea crearii de pagini independente.
    In plus ai posibilitatea adaugarii de continut rapid, din interfata web - deci preferabil unui site static.

Cat despre joomla pentru un site de prezentare...parca e ceva mai usor de utilizat wordpress. Joomla iti ofera f multe chestii, de care poate ca nu ai nevoie intr-unasemenea site, dar daca vrei sa te extinzi ulterior si sa faci si magazin online, ok, joomla.

laur este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    42
    Posturi
    18
    Putere Rep
    0

Implicit Ramane Wordpress!

Pana la urma am hotarat sa fac site-ul pe Wordpress pentru ca am observat ca se comporta mai bine decat Joomla! si este si mai usor pentru un viitor client.

tercot Guest

Implicit

am citit in primul post ca daca sunt mai mult de 600 de cuvinte e inutil. Daca am scris mai mult de 600(~1000) sunt penalizat sau ceva de genu'? E mai bine sa fie 600 decat 1000?
    Scuzati-ma daca sunt intrebari de prosti dar eu asa sunt (adica sunt la inceput)

coriolan este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    21st May 2008
    Posturi
    24
    Putere Rep
    0

Implicit Ghid

Need help: exita vreun curs SEO, ma refer la curs-training?

No_name este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    19th February 2007
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    39
    Posturi
    707
    Putere Rep
    46

Implicit

Citat Postat în original de coriolan Vezi Post
    Need help: exita vreun curs SEO, ma refer la curs-training?
    da exista in Romania un curs de SEO, am o cunostinta care a facut acest curs. este mai mult entry-level, insa el exista. mai multe detalii gasesti pe www.picant.ro . sau uite aici un link de pe siteul lor cu numele cursului care se numeste web wizard.

asta a fost raspunsul la intrebarea ta, insa eu personal iti recomand sa petreci cateva zile pe forum si nu mai ai nevoie de astfel de curs :d sau uite cu asta am inceput eu http://www.seomoz.org/article/beginn...e-optimization .pacat ca cei de la seomoz acum nu mai pun articole free, destul de vechi link-ul de mai sus din 2006, ce-i drept, insa pentru inceput eu zic ca e foarte bun. btw: e in engleza am uitat sa iti spun !

d_alinus2004 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Posturi
    74
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de laur Vezi Post
    Pana la urma am hotarat sa fac site-ul pe Wordpress pentru ca am observat ca se comporta mai bine decat Joomla! si este si mai usor pentru un viitor client.
    Ai facut o alegere foarte buna..Ceea ce este foarte bine la Wordpress este faptul ca au o gramada de template-uri foarte usor de modificat.

a O mica intrebare...Cat de mult poate sa influenteze motoarele de cautare un iframe integrat intr-un website?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Mic ghid de optimizare SEO
    De Diana în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 86
    Ultimul Post: 5th July 2013, 21:53
  2. Bistritaexpress.ro Refacut complet
    De leandrud în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 11th August 2009, 22:55
  3. Site complet copiat
    De daemonic în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 9th August 2009, 11:26
  4. Ghid PC Directory
    De gaby în forumul Directoare web straine