Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: 2 domenii spre acelasi site

Bogdan Citoiu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    15th November 2006
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    40
    Posturi
    518
    Putere Rep
    35

Question 2 domenii spre acelasi site

nu stium cum sa fac...
    am de facut un site pentru o pensiune din Muntii Retezat... tipul si-a luat domeniul retezat.org (pentru cuvantul cheie "retezat") si in cel mai scurt timp si (numelepensiunii).ro .
    cum promovez site-ul?! eu ma gandeam ca domeniul principal sa fie .ro (cred ca e mai bine si e si usor de tinut minte + se refera la numele pensiunii). e bine daca fac legaturile de pe alte site-uri/directoare spre retezat.org si pun redirect permanent spre domeniul .ro? sau promovez domeniul .ro si nu ma ajut deloc de retezat.org?? in motoarele de cautare m-ar ajuta sa am cuvantcheie in numele domeniului.. dar nu stiu cat de mult depinde acest lucru..

Ioan Margineanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    16th May 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    1.098
    Putere Rep
    39

Implicit

Hmmm, daca as avea retezat.org as face un site despre Muntii Retezat, nu mare lucru si prin el as promova si pensiunea. Un wordpress aranjat bine (vezi misiune.ro al lui ben) si ai rezolvat problema.

meetzah este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    1st October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    976
    Putere Rep
    39

Implicit

vezi sa nu te trezesti penalizat de google pentru continut duplicat daca pui doua domenii catre acelasi site (deci catre acelasi continut)
    DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.

warrior este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    25th March 2007
    Posturi
    273
    Putere Rep
    34

Implicit

stai un pic ca nu inteleg adica softpedia pentru ca are domeniu .ro si domeniu .com si amandoua duc catre acelasi continut este penalizata de google? Sincer eu nu cred

Ioan Margineanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    16th May 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    1.098
    Putere Rep
    39

Implicit

nu e vorba de asta. Meetzah se referea la 2 site-uri cu acelasi continut (sper). Nu esti penalizat daca parchezi un domeniu peste altul

Bogdan Citoiu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    15th November 2006
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    40
    Posturi
    518
    Putere Rep
    35

Implicit

da.. dar eu vreau sa ma ajut de retezat.org daca se poate... si sa promovez domeniul.ro ?!

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    42

Implicit

Nu se va lua nimeni de viata site-ului indiferent ca e .org sau .ro dar nu prea ai cum sa le promovezi pe amandoua... desi poti incerca sa faci pentru . ro in romania si pentru org in afara...

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    1st October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    976
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de miromulus Vezi Post
    nu e vorba de asta. Meetzah se referea la 2 site-uri cu acelasi continut (sper). Nu esti penalizat daca parchezi un domeniu peste altul
    asa este, voiam sa iti zic sa nu pui acelasi continut pe ambele domenii, adica sa nu faci practic doua site-uri care sa difere doar prin domeniu.

referitor la promovare, te sfatuiesc sa mergi pe domeniul .ro din moment ce e vorba de o pensiune din Romania. Un domeniu de genul .org se preteaza mai bine la un director de pensiuni sau ceva de genul asta, adica ceva mai general.
    DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.

warrior este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    25th March 2007
    Posturi
    273
    Putere Rep
    34

Smile

Citat Postat în original de meetzah Vezi Post
    vezi sa nu te trezesti penalizat de google pentru continut duplicat daca pui doua domenii catre acelasi site (deci catre acelasi continut)
    cred ca am inteles eu gresit aici.. adica 2 domenii catre acelasi site nu inseamna: domeniile A si B redirect de la B catre A si promovare in directoare web, motoare de cautare etc pe amandoua.
    Anyway, altceva am vrut sa intreb. De ex. cumperi 10 domenii, fiecare domeniu avand in titlu un keyword care te intereseaza, si pui un redirect
    <META HTTP-EQUIV="Refresh" CONTENT="0; URL=http://domeniudebaza.com">
    (sper ca nu e htmlul activat in mesaje), catre domeniul de baza.. te ajuta asta cu ceva in cadrul motoarelor de cautare? sau e considerat spam?
    Ex 2. Cumperi 10 domenii, la fel, keywordurile in titlu, in fiecare domeniu pui cateva pagini pline de continut (nu plagiat sau copiat de pe domeniul de baza), si pe fiecare pagina pui sa zicem 2-3 linkuri catre siteul tau. Ramane aceasi intrebare, este considerat spam? te penalizeaza motoarele de cautare pentru asa ceva? Te ajuta cu ceva daca faci aceste lucruri?
    Multumesc pentru timpul indelungat, necesar citirii acestui mesaj
    Numai bine!

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    1st October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    976
    Putere Rep
    39

Implicit

referitor la redirectionari: http://www.stevenhargrove.com.nyud.n...ect-web-pages/ citeste articolul asta... poate ajuta

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. 3 domenii , spre vanzare :)
    De ilovemp3s în forumul Domenii
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 22nd March 2008, 18:37
  2. Mai multe domenii = acelasi site!
    De dragoserv în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 26th October 2007, 10:29
  3. Mai multe domenii, acelasi site
    De freesco în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 1st September 2007, 12:31
  4. Doua domenii pe acelasi site
    De dragoserv în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 24th August 2006, 00:54
  5. Mai Multe Domenii Catre Acelasi Site
    De misu în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 13th January 2006, 20:09

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •