cum se aleg cuvintele cheie? ar fi utila o lista cu tool-urile care ajuta la alegerea cuvintelor cheie...
daca s-a mai vorbit despre asta imi cer scuze si va rog sa ma indrumati cu un link unde sa citesc.
cum se aleg cuvintele cheie? ar fi utila o lista cu tool-urile care ajuta la alegerea cuvintelor cheie...
daca s-a mai vorbit despre asta imi cer scuze si va rog sa ma indrumati cu un link unde sa citesc.
Scriu si eu din cand in cand despre mobila si amenajari interioare
Salut,
Este destul de greu sa alegi cuvinte cheie in limba romana. Motorul de cautare cel mai folosit de romani este Google, iar Google nu este monitorizat.
Cea mai buna metoda este sa-ti studiezi concurenta. Daca site-ul concurent este inscris la trafic.ro sau ceva asemanator, ghinionul lui si norocul tau. Te uiti care sunt cele mai cautate cuvinte cheie si optimizezi pentru alea.
Alta metoda este sa verifici cu Overture keyword selector. Overture iti arata cate cautari s-au facut intr-o luna pentru keyword-ul respectiv si pentru variate fraze care contin cuvantul cheie respectiv. Overture monitorizeaza Yahoo.
A 3-a metoda este prin WordTracker. Este un sistem complex, care nu iti arata atat cautarile cat dificultatea obtinerii unei pozitii bune in SERPs. WordTracker se foloseste de KEI. KEI-ul este raportul dintre numarul de cautari din baza lor de date (popularitatea unui cuvant cheie) si numarul de pagini returnate. Cu cat KEI-ul este mai marem cu atat mai bine. In acest mod poti afla domeniile de nisa.
Cam astea ar fi metodele. Eu iti sugerez sa le folosesti pe toate 3, chiar daca este vorba despre termeni in limba romana. Daca urmaresti cuvinte cheie in limba engleza, foloseste ultimele 2 impreuna ca sa-ti faci o cat mai buna idee despre competitie.
Bafta.
Cu stima,
Razvan Pop
Pentru cuvintele cautate in Google poti folosi Google Suggest sau Google Keyword Sandbox.
De asemenea , daca ai cont de AdWords, poti vedea o aproximare a numarului de cautari pentru un anumit cuvant/fraza.
sau poti folosi webCEO versiunea free un program foarte util http://www.webceo.com
ionutzp vad ca tot il recomanzi. E testat de tine? Ne poti spune mai multe despre el.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Pot spune ca e detul de bun. Contine cateva unelte foarte necesare etc... mai multe gasiti aici (un review f bun) http://www.sitepoint.com/article/review-web-ceo
Web Ceo, este CEL mai bun tool de monitorizare pe care l-am folosit pana acum.
Pt cei care se gandesc deja la "crack" sau "serial" : Nu e nevoie.
Exista si varianta free.
L-am folosit doar pentru monitorizare, si isi face treaba excelent. Din pacate in ultimul timp nu mai am timpul necesar sa stau la atatea rapoarte si monitorizari, deci cam l-am abandonat.
Momentan folosesc : http://www.digitalpoint.com/tools/keywords/
Cel mai bun tool online (le stiu pe toate), dupa parerea altora, inclusiv a mea.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)