Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 14 din 14

Subiect: alegere cuvinte cheie

kevinro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    28th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    51
    Posturi
    369
    Putere Rep
    39

Implicit

Pentru limba romana, recomand "cu caldura" metoda aratata de Razvan. In site-uri precum trafic.ro ai totul pe tava in ceea ce priveste concurenta (cuvinte cheie - le iei de acolo si optimizezi pentru ele, referenti - faci o lista si le ceri frumos webmasterilor sa puna un link si spre tine). Metoda functioneaza :wink:

Daca totusi site-ul concurentei nu e inscris in trafic.ro, nu trebuie sa te impacientezi - s-ar putea sa fie inscris in Neogen, in Extreme Tracking sau in alt sistem public de monitorizare (din pacate, statistici.ro e muribund :? dp asta dv ). Daca nu se vede nimic in pagina, da un click-dreapta > view source si s-ar putea sa gasesti acolo codul de monitorizare de la cine stie ce alt sistem. Exista 1% sanse ca sistemul ala sa fie "la vedere".

Daca nici treaba asta nu merge si concluzia e ca webmasterul concurentei e cu adevarat profesionist, atunci nu iti ramane decat sa vezi ce cuvinte-cheie tinteste omul. Faci o lista din cuvintele lui cheie, din linkurile catre site-ul lui, si din orice altceva mai crezi de cuviinta ca l-ar interesa pentru acel domeniu, si apoi iei la rand in Google cautarile pentru aceste cuvinte. Sunt 80% sanse ca in primele 10 site-uri sa gasesti 5 inscrise in trafic.ro, si atunci vei putea aprecia, pe baza acelor 5, ce trafic poate aduce un anumit cuvant cheie.

Pentru limba engleza exista o gramada de programe, programase, tool-uri, site-uri cu freebies... Da o cautare pe Google, gaseste ceva ce iti place si ramai cu ala. In esenta toate se bazeaza de fapt pe aceleasi 2 chestii, Overture si Wortracker, foarte putine avand in vedere si instrumentul de la Google AdWords sau Google Suggest (TheDowser.com parca incearca sa combine toate sursele, dar nu stiu daca si in varianta gratuita).

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    66

Implicit

Multumim Kevin pentru informatii. Foarte utile si interesante.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

aka_eu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    BC,Romania
    Posturi
    88
    Putere Rep
    41

Implicit

Originally posted by Cristian Mezei
    [b]Web Ceo, este CEL mai bun tool de monitorizare pe care l-am folosit pana acum.

Pt cei care se gandesc deja la "crack" sau "serial" : Nu e nevoie.

Exista si varianta free.

L-am folosit doar pentru monitorizare, si isi face treaba excelent. Din pacate in ultimul timp nu mai am timpul necesar sa stau la atatea rapoarte si monitorizari, deci cam l-am abandonat.
    din pacate varianta free iti permite pentru monitorizare sa alegi maxim 5 cuvinte si maxim 3 motoare de cautare. Bineinteles ca poti sa faci mai multe proiecte. Nu mai mult de 3 insa.

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    66

Implicit

Originally posted by aka_eu
    [b]din pacate varianta free iti permite pentru monitorizare sa alegi maxim 5 cuvinte si maxim 3 motoare de cautare. Bineinteles ca poti sa faci mai multe proiecte. Nu mai mult de 3 insa.
    Tu chiar folosesti mai mult de un motor de cautare ?

Daca esti in Google 1, sau 10 sau 100, pe restul vei fi cel putin la fel.

Cat despre 5 cuvinte intr-adevar e o limitare. Daca doresti poti face 5 proiecte, cu cate o tema pentru acelasi site. In fiecare proiect pui 5 cuvinte
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Monitorizare cuvinte cheie
    De Cristian Mezei în forumul Utile
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 7th May 2009, 17:08
  2. Subdomenii cuvinte cheie
    De Popescu Marian în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 25th March 2009, 14:43
  3. cuvinte cheie ...
    De orio777 în forumul Google
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 7th February 2007, 13:49
  4. analiza cuvinte cheie
    De Bogdan Citoiu în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 16th November 2006, 17:10
  5. Cuvinte cheie.
    De Brindusa în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 3rd January 2006, 17:04

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •