Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: Ce sentimente aveti dupa ce cititi articolul acesta ?

dascalescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    19th August 2006
    Posturi
    364
    Putere Rep
    38

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    42

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Daca era publicat in alta parte credeam ca e la misto, dar The Onion este unul din cele mai vechi si mai credibile publicatii la nivel mondial.

The Onion is the world’s leading news publication, offering highly acclaimed, universally revered coverage of breaking national, international, and local news events. Rising from its humble beginnings as a print newspaper in 1765, The Onion now enjoys a daily readership of 4.3 trillion and has grown into the single most powerful and influential organization in human history.

In addition to maintaining a towering standard of excellence to which the rest of the industry aspires, The Onion supports more than 350,000 full- and part-time journalism jobs in its numerous news bureaus and manual labor camps stationed around the world, and members of its editorial board have served with distinction in an advisory capacity for such nations as China, Syria, Somalia, and the former Soviet Union. On top of its journalistic pursuits, The Onion also owns and operates the majority of the world’s transoceanic shipping lanes, stands on the nation’s leading edge on matters of deforestation and strip mining, and proudly conducts tests on millions of animals daily.

The Onion is now available exclusively online without charge in order to take advantage of various charity tax benefits.
    Retired

Empire este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    14th December 2010
    Locaţie
    BM
    Vârstă
    40
    Posturi
    360
    Putere Rep
    26

Implicit

E scris probabil in urma incidentului cu Blue Apron.

Blue Apron (APRN) sunt ceva firma de catering si au intrat pe bursa la inceputul lui Iulie, pe la $11 actiunea. Ghinionul lor a fost ca Amazon (AMZN) au anuntat tot pe atunci ca vor cumpara Whole Foods (WFM), care sunt un gigant si au 456 de magazine in SUA, vanzand fructe, legume, cruditati.
    AMZN vor sa intre pe nisa de catering iar actiunile APRN continua sa scada de atunci, fiind azi pe la $6 bucata. Sansele ca APRN sa supravietuiasca intr-o lupta cu AMZN sunt nule, cel mai probabil vor fi cumparati (daca ii vrea AMZN).

Cam asta e efectul Amazon, actiunile lor au crescut cu 40% doar in 2017.

dascalescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    19th August 2006
    Posturi
    364
    Putere Rep
    38

Implicit

Multumesc @Catalin si @Empire pentru raspunsuri.
    Insa, doar doi oameni au raspuns ?!
    Totusi, stau sa ma intreb ce se intampla cu forumul acesta, la fel cum se intreba ieri un alt coleg.
    Un comentariu ceva , oricare, asta va cerusem, sa mai animeze un pic discutia pe aici.
    Un alt coleg forumist cu care voiam sa colaborez mi-a zis ulterior ca nu face decat site-uri in romana. Sa-nteleg ca nu stie engleza cat sa citeasca acest articol ?
    Ce sa mai vorbim aici de strategii, de abordari seo, cand nu-s in stare decat 2 membri sa dea un raspuns la un articol cu un impact emotional puternic ?
    Nu pot decat sa spun ca nimic nu tine pe-aici pe meleagurile romanesti ,nici acest forum, cum n-a tinut nici Florin Calinescu decat cativa ani in timp ce Larry King a avut emisiuni 30 ani la CNN..

Hai c-am stins eu, ultimul fiind, lumina.

hl2u este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    15th November 2006
    Vârstă
    50
    Posturi
    483
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de dascalescu Vezi Post
    articol cu un impact emotional puternic ?
    Da, si pe mine m-a "impactat" puternic. O fi de la ceapa, zic si eu...

inscaun este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th March 2007
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    41
    Posturi
    878
    Putere Rep
    37

Implicit

Macar sa ajungem in situatia sa ne fie frica de Amazon sau de alt gigant..

Andrei01 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    23rd January 2011
    Posturi
    48
    Putere Rep
    26

Implicit

Onion este Times New Roman in varianta US.

Benko Zoltan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Vârstă
    51
    Posturi
    359
    Putere Rep
    23

Implicit

Citat Postat în original de dascalescu Vezi Post
    Totusi, stau sa ma intreb ce se intampla cu forumul acesta, la fel cum se intreba ieri un alt coleg.
    Un comentariu ceva , oricare, asta va cerusem, sa mai animeze un pic discutia pe aici.
    Daca cineva pune un comentariu, oricare care nu e pe placul cuiva ploua cu negative. Personal chiar daca nu imi pasa ca primesc negative sau nu, tot pica prost daca primesc, nu? Cred ca si altii sunt in aceeasi situatie. Personal ma abtin la a avea discutii doar de dragul de a socializa, vorbesc doar cu cine sunt interesat sa colaborez si cam atat.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.717
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de Benko Zoltan Vezi Post
    Daca cineva pune un comentariu, oricare care nu e pe placul cuiva ploua cu negative. Personal chiar daca nu imi pasa ca primesc negative sau nu, tot pica prost daca primesc, nu? Cred ca si altii sunt in aceeasi situatie. Personal ma abtin la a avea discutii doar de dragul de a socializa, vorbesc doar cu cine sunt interesat sa colaborez si cam atat.
    Am incercat eu sa socializez, nu a iesit cine stie ce, avand in vedere ca au sarit unii ca e forum SEO nu facbook. Toti dau sfaturi generale, fa SEO de calite, ai grija sa nu faci greseli, invata din experienta proprie, SEO e diferit in functie de nisa cam asta se discuta azi ... cei vechi zic ca au adus destul, cei noi vor sa invete .... regulamentul e pentru cine se nimereste... pana nu apare un grup de initiatiova nu vad ( prevad ) schimbari.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

LogOn este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    17th April 2015
    Locaţie
    Nespecificat
    Vârstă
    40
    Posturi
    343
    Putere Rep
    19

Implicit

Citat Postat în original de Benko Zoltan Vezi Post
    Asta e ca si cum ai spune ca nu mai faci sex cu nimeni, ca s-ar putea sa nu-i placa... Wrong kind of thinking! O alta varianta ar fi sa te gandesti ce si cum sa postezi ca sa atragi pozitive, just my two cents

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cum ii spui lui google ca articolul tau are un video?
    De demonbogdan în forumul Google
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 7th September 2016, 01:21
  2. Cumpar loc pe blog femin pentru articolul meu :)
    De Serban Cristian în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 31st January 2012, 17:41
  3. Cum comentati articolul urmator?
    De adriana în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 19th November 2009, 12:44
  4. Ce carti mai cititi in afara de Business si SEO?
    De thefan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 27th May 2008, 13:30
  5. Va rog cititi...
    De Razvan Pop în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 21st July 2006, 00:43

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii