Daca site-ul ala "sofisticat" nu se vede pe mobil (e inutil, font de 2 pixeli), de ce sa-l afisezi in cautari? Ca asa crezi tu ca e bine?
Nu e nicio penalizare, pur si simplu nu are ce cauta pe mobile.
Daca site-ul ala "sofisticat" nu se vede pe mobil (e inutil, font de 2 pixeli), de ce sa-l afisezi in cautari? Ca asa crezi tu ca e bine?
Nu e nicio penalizare, pur si simplu nu are ce cauta pe mobile.
Trust, but verify.
Nu stiu daca schimbarile au venit ieri, alaltaieri sau acum 3 zile, dar unele site-uri (straine) de-ale mele au cam cazut. Sunt "friendly mobile", toate, dar (cum se spunea pe aici) nu cred ca afecteaza asa rapid update-ul asta.
Inca nu ma pronunt.
Client lider de nisa, cu site non-mobile-friendly:
Saptamana asta sau viitoare este planificata adaptarea temei pentru responsive design. Voi incerca sa scriu un studiu de caz o data ce va fi implementata.
Voi posta si screencaps din WMT o data ce vor fi disponibile datele.
@aliens, desi 20% diferenta de trafic poate parea un impact major, vorbim totusi de 78 vizite vs 100, o singura zi, nesemnificativ din punctul meu de vedere. Posibil sa fie o oscilatie normala.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Nu stiu daca are legatura cu updateul in derulare, insa observ dansuri mari si pe cautarile desktop. Oscilatii de pozitii semnificative la intervale de 5-10 minute.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Mie mi-a crescut activitatea roboților pe site
O fi de bine?
Asa cum spunea Robert astazi am observat si eu oscilatii mari in cateva ore . Pe un site al meu, la un cuvant cheie foarte important si cu multa concurenta, ieri dupamiaza eram pe pozitia 19, azi dimineata eram pe 90 , acum sunt pe 40 ... Paginile site-ului le-am verificat la G de mobile-friendly si mi-au dat ok . Mai vedem ce se intampla si ce invartale mai face G...
Eu nu am vazut nimic pentru domeniile pe care le monitorizez. Si la cautarile pe mobil conduc detasatsite-uri neoptimizate pentru mobil.
Poate-i o prostie, dar eu am o vorba: un update Google este ca o vanatoare de muste cu tunul. Omori si muste, dar victimele colaterale sunt "cacalau, maria ta!"![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)