O scadere de pe pozitia 11 pe 15 ar fi putea fi cauzata de concurenta care a muncit mai mult fata de mine sau de o eroare de linkbuilding din partea mea? specific faptul ca fac regulat linkbuilding diversificat.
O scadere de pe pozitia 11 pe 15 ar fi putea fi cauzata de concurenta care a muncit mai mult fata de mine sau de o eroare de linkbuilding din partea mea? specific faptul ca fac regulat linkbuilding diversificat.
O ascilatie de 4 pozitii e un lucru normal, nu sunt semnele unei penalizari, daca te gandesti cumva la asta.
Pe de alta parte, daca continuii sa faci linkbuilding la modul in care il faci in prezent (vezi semnatura ta, banuiesc ca acesta este siteul la care faci referire) o sa fii penalizat, mai devreme sau mai tarziu.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
fac linkbuilding in advertoriale, blogroll, semnaturi, comentarii pe bloguri, toate le combin fara nici o regula. Ce e gresit? cum ar fi corect?
in principiu 90% pe siteuri nisate si doar 10% din alte domenii; te referi cumva ca forumul acesta nu e nisat?
Din punctul meu de vedere, comentariile pe bloguri sunt un linkbuilding foarte fortat. Nu stiu daca afecteaza, dar cred ca e pierdere de timp, raportat la calitate. Advertoriale e ok. Semnaturi, cred ca a trecut vremea, si la fel pierdere de timp raportat la calitate. Blogroll, nu stiu nimic. Bine, in domeniul tau, fotografie, poate comentariile nisate te ajuta sa gasesti clienti directi.
Incearca sa renunti la textul din engleza ("learn more", "from the blog" - sectiunea de contact). Tu ai un template in limba engleza cu content in limba romana, este derutant pentru crawlere. Fa aceasta schimbare si vezi ce rezultate o sa ai in SERP. Stima !
acum vreo 6 luni cand m-am apucat de site , primul backlink care l-am pus a fost semnatura pe acest forum ; dupa scurt timp am saltat de pe pagina 10 pe pagina 5; concluzia care am traso ar fi ca ink e in picioare si semnatura si daca stiu bine semnatura aceasta e dofollow.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)