[QUOTE=MrSparrow;227340
1. Articolul din josul paginii e copiat de un alt site, care e creditat de Google ca sursa originala, caci site-ul tau apare in rezultatele suplimentare.

2. Tu ai mult prea multe ancore cu "lentile de contact" sau variatii pe tema asta.
[/QUOTE]

1. nu inteleg ce vrei sa zici despre articolul din josul paginii... E facut de mine.
2. de acord cu tine

Apropo, cred ca am gasit cauza penalizarii in dimineata asta, uitandu-ma in linkurile din wmt: o blogerita a postat un concurs de craciun, si multe alte blogerite au preluat articolul in intregime cu tot cu linkuri. Am vazut exemplele furnizate de G in primul mesaj, si linkurile respective nu mai sunt. Dar am gasit alte 9 bloguri care au preluat postarea. Le-am trimis mesaj la toate sa stearga linkurile; Am mai gasit cateva linkuri platite din advertoriale, am contactat si acolo webmasterii sa stearga. Saptamana viitoare vreau sa fac alta cerere de reconsdierare.
Intrebare: sa folosesc disavow pt linkurile care n-au fost sterse de webmasterii in urma solicitarii din septembrie (dupa ce am primit primul mesaj de unnatural link in wmt)? Sa folosesc disavow si pt directoarele .com in care am inscris situl?

Va multumesc tututor!