Curios, la mine raspunsul la cererea de recosiderare imi vine in trei zile, deja am facut trei cereri si la toate am primit acelasi raspuns
Curios, la mine raspunsul la cererea de recosiderare imi vine in trei zile, deja am facut trei cereri si la toate am primit acelasi raspuns
Dupa 3, nu le mai ia in seama. Toti cei care au facut 4 cereri, inclusv eu pe >3 site-uri, si-au luat gandul de la site-uri! E si logic dealtfeldaca trimiteti cereri fara sa schimbi ce vor ei (site-wide links = aproape toate trebuiesc scoase), doar le irosesti timpul
La penalizare conteaza cel mai mult site-wide, asa ca fiecare incearca sa scoata 1-2 linkur > cerere, mai scoate 1-2 > cerere
in speranta ca au "rezolvat" si totusi or sa mai ocupe "pozitiile" anterioare!
Da, raspund repede, pentru ca au curatat in ultimele 6 luni ce era de curatat, acum sunt cereri putine!
La fiecare update important, verifica "impact", ca sa poata acoperii prin CS. Update-ul de EMD in ro, le "blocheaza" suportul, asa ca il mai amana![]()
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Tom, de cate luni ai penalizarile primite ? Eu am intre 5 si 7 luni pe diferite domenii, ma gandesc de exemplu ca dupa 1 an de zile exista posibilitatea sa expire penalizarile.....
Pe unul din domeniile mele, inainte de Pinguin, am avut o penalizare care a expirat dupa 5 luni.
Pentru toate primisem inainte un mesaj de unnatural link.
Legat ce cele 3 cereri de reconsiderare dupa care te ignora..... ma gandesc ca exista posibilitatea ca dupa un interval, de exemplu 6 luni, sa fi bagat din nou in seama.
Pai depinde de fiecare site in parte, cea mai vechi face 1 an zilele astea, a scapat de multi pinguini, dar NU vreau sa-mi scoata penalizarea
La cele la care am vrut, am scos-o, dar a trebuit sa invat inainte cum merge treaba, fapt care tine tot de real life. Pe vremuri era 1 an, cu avantaj ca-ti ramaneau linkurile naspa, fara sa ti-o mai iei iara pt acelasi motiv. Iti zic daca dispare, cu toate ca repet, eu Nu vreau, consider avantaj major sa ai penalizare.
Daca ceri de 3 ori un lucru "tampit", te ignor mai mult timpE ca la viza de SUA, daca te-a picat de 2 ori, nu mai iei niciodata! Dar google nu are psihologi la review, asa ca e posibil sa te mai "bage in seama". Oricum daca scoti site-wide, in proportie cat mai mare, te lasa "altgoritmu" sa traiesti.
Noi scoatem doar cateva, in speranta ca ne raman restul, stiind defapt ca sunt linkuri "naspa". Ideea e ca si cei de la google stiusi banuiesc ca departamentul de review manual, e cel mai distractiv de la google. Citesc zilnic "scuze false", care mai de care mai ciudate, ei avand date clare
despre site. Eu am incercat diferite "scuze", si repet e ca la interviu: daca te "simte" ca minti, iti baga motive pentru care nu te lasa. Daca iti "crede" povestea, iti scoate penalizarea!
Toti am invatat prin site-urile proprii sau ale clientilor, dar unii nu vor sa priceapa!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)