26th November 2012, 16:45
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Razvan Badu
Tom, de cate luni ai penalizarile primite ? Eu am intre 5 si 7 luni pe diferite domenii, ma gandesc de exemplu ca dupa 1 an de zile exista posibilitatea sa expire penalizarile.....
Pe unul din domeniile mele, inainte de Pinguin, am avut o penalizare care a expirat dupa 5 luni.
Pentru toate primisem inainte un mesaj de unnatural link.
Legat ce cele 3 cereri de reconsiderare dupa care te ignora..... ma gandesc ca exista posibilitatea ca dupa un interval, de exemplu 6 luni, sa fi bagat din nou in seama.
Pai depinde de fiecare site in parte, cea mai vechi face 1 an zilele astea, a scapat de multi pinguini
, dar NU vreau sa-mi scoata penalizarea
La cele la care am vrut, am scos-o, dar a trebuit sa invat inainte cum merge treaba, fapt care tine tot de real life. Pe vremuri era 1 an, cu avantaj ca-ti ramaneau linkurile naspa, fara sa ti-o mai iei iara pt acelasi motiv. Iti zic daca dispare, cu toate ca repet, eu Nu vreau, consider avantaj major sa ai penalizare.
Daca ceri de 3 ori un lucru "tampit", te ignor mai mult timp
E ca la viza de SUA, daca te-a picat de 2 ori, nu mai iei niciodata! Dar google nu are psihologi la review, asa ca e posibil sa te mai "bage in seama". Oricum daca scoti site-wide, in proportie cat mai mare, te lasa "altgoritmu" sa traiesti.
Noi scoatem doar cateva, in speranta ca ne raman restul, stiind defapt ca sunt linkuri "naspa". Ideea e ca si cei de la google stiu
si banuiesc ca departamentul de review manual, e cel mai distractiv de la google. Citesc zilnic "scuze false", care mai de care mai ciudate, ei avand date clare
despre site. Eu am incercat diferite "scuze", si repet e ca la interviu: daca te "simte" ca minti, iti baga motive pentru care nu te lasa. Daca iti "crede" povestea, iti scoate penalizarea!
Toti am invatat prin site-urile proprii sau ale clientilor, dar unii nu vor sa priceapa!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.