Pagina 5 din 5 PrimulPrimul ... 345
Rezultate 41 la 48 din 48

Subiect: Nu ies dintr-o penalizare. Va rog frumos sa ma ajutati!

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de valentin Vezi Post
    Curios, la mine raspunsul la cererea de recosiderare imi vine in trei zile, deja am facut trei cereri si la toate am primit acelasi raspuns
    Dupa 3, nu le mai ia in seama. Toti cei care au facut 4 cereri, inclusv eu pe >3 site-uri, si-au luat gandul de la site-uri! E si logic dealtfel daca trimiteti cereri fara sa schimbi ce vor ei (site-wide links = aproape toate trebuiesc scoase), doar le irosesti timpul La penalizare conteaza cel mai mult site-wide, asa ca fiecare incearca sa scoata 1-2 linkur > cerere, mai scoate 1-2 > cerere in speranta ca au "rezolvat" si totusi or sa mai ocupe "pozitiile" anterioare!

Da, raspund repede, pentru ca au curatat in ultimele 6 luni ce era de curatat, acum sunt cereri putine!

La fiecare update important, verifica "impact", ca sa poata acoperii prin CS. Update-ul de EMD in ro, le "blocheaza" suportul, asa ca il mai amana
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Razvan Badu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    6th November 2010
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    42
    Posturi
    236
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Dupa 3, nu le mai ia in seama. Toti cei care au facut 4 cereri, inclusv eu pe >3 site-uri, si-au luat gandul de la site-uri! E si logic dealtfel daca trimiteti cereri fara sa schimbi ce vor ei (site-wide links = aproape toate trebuiesc scoase), doar le irosesti timpul La penalizare conteaza cel mai mult site-wide, asa ca fiecare incearca sa scoata 1-2 linkur > cerere, mai scoate 1-2 > cerere in speranta ca au "rezolvat" si totusi or sa mai ocupe "pozitiile" anterioare!

Da, raspund repede, pentru ca au curatat in ultimele 6 luni ce era de curatat, acum sunt cereri putine!

La fiecare update important, verifica "impact", ca sa poata acoperii prin CS. Update-ul de EMD in ro, le "blocheaza" suportul, asa ca il mai amana
    Tom, de cate luni ai penalizarile primite ? Eu am intre 5 si 7 luni pe diferite domenii, ma gandesc de exemplu ca dupa 1 an de zile exista posibilitatea sa expire penalizarile.....

Pe unul din domeniile mele, inainte de Pinguin, am avut o penalizare care a expirat dupa 5 luni.

Pentru toate primisem inainte un mesaj de unnatural link.

Legat ce cele 3 cereri de reconsiderare dupa care te ignora..... ma gandesc ca exista posibilitatea ca dupa un interval, de exemplu 6 luni, sa fi bagat din nou in seama.
    Detin un magazin online de cartuse imprimanta
    Si o firma de reumplere cartuse brasov

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Razvan Badu Vezi Post
    Tom, de cate luni ai penalizarile primite ? Eu am intre 5 si 7 luni pe diferite domenii, ma gandesc de exemplu ca dupa 1 an de zile exista posibilitatea sa expire penalizarile.....

Pe unul din domeniile mele, inainte de Pinguin, am avut o penalizare care a expirat dupa 5 luni.

Pentru toate primisem inainte un mesaj de unnatural link.

Legat ce cele 3 cereri de reconsiderare dupa care te ignora..... ma gandesc ca exista posibilitatea ca dupa un interval, de exemplu 6 luni, sa fi bagat din nou in seama.
    Pai depinde de fiecare site in parte, cea mai vechi face 1 an zilele astea, a scapat de multi pinguini , dar NU vreau sa-mi scoata penalizarea La cele la care am vrut, am scos-o, dar a trebuit sa invat inainte cum merge treaba, fapt care tine tot de real life. Pe vremuri era 1 an, cu avantaj ca-ti ramaneau linkurile naspa, fara sa ti-o mai iei iara pt acelasi motiv. Iti zic daca dispare, cu toate ca repet, eu Nu vreau, consider avantaj major sa ai penalizare.

Daca ceri de 3 ori un lucru "tampit", te ignor mai mult timp E ca la viza de SUA, daca te-a picat de 2 ori, nu mai iei niciodata! Dar google nu are psihologi la review, asa ca e posibil sa te mai "bage in seama". Oricum daca scoti site-wide, in proportie cat mai mare, te lasa "altgoritmu" sa traiesti.

Noi scoatem doar cateva, in speranta ca ne raman restul, stiind defapt ca sunt linkuri "naspa". Ideea e ca si cei de la google stiu si banuiesc ca departamentul de review manual, e cel mai distractiv de la google. Citesc zilnic "scuze false", care mai de care mai ciudate, ei avand date clare despre site. Eu am incercat diferite "scuze", si repet e ca la interviu: daca te "simte" ca minti, iti baga motive pentru care nu te lasa. Daca iti "crede" povestea, iti scoate penalizarea!

Toti am invatat prin site-urile proprii sau ale clientilor, dar unii nu vor sa priceapa!
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

MiculBucatar este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    20th April 2011
    Vârstă
    45
    Posturi
    96
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de adriant Vezi Post
    Salut,

eu am folosit tool-ul pentru site-ul pe care il detin si inca niciun fel de schimbare de mai bine de 4 saptamani. desi nu exista o penalizare manuala, si continuam aditia de linkuri de calitate, site-ul nu se misca si pace.
    asadar, pana in acest moment, tool-ul disavow, cel putin in cazul meu, nu da roade.
    dar ai primit mesaj in wmt?
    Super retete de mancare pe www.miculbucatar.ro

Razvan Badu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    6th November 2010
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    42
    Posturi
    236
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de MiculBucatar Vezi Post
    eu intre timp am mai facut o cerere de reconsiderare, si daca primesc tot raspuns negativ, atunci folosesc disavow tool
    Ai primit raspuns la ultima cerere de reconsiderare ? Daca da, care a fost raspunsul ?
    Detin un magazin online de cartuse imprimanta
    Si o firma de reumplere cartuse brasov

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    20th April 2011
    Vârstă
    45
    Posturi
    96
    Putere Rep
    30

Implicit

inca nu am primit raspuns la a treia cerere de reconsdierare, si nici nu cred ca o sa mai primesc. voi incepe un alt sit saptamana asta

anca este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th November 2010
    Posturi
    16
    Putere Rep
    0

Implicit

Sunt de parere ca in timpul pierdut cu deja a 3 a reconsiderare la domeniu .net, puneai deja pe picioare un site nou. Nu este o batalie chiar atat de puternica pentru aceste cuvinte cheie, si in 1-3 luni poti fi iar lider. Evita linkuriile pe site pe toate paginiile.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    20th April 2011
    Vârstă
    45
    Posturi
    96
    Putere Rep
    30

Implicit

asa voi face.

Pagina 5 din 5 PrimulPrimul ... 345

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google? E frumos ce faci? NU
    De Tom în forumul Google
    Răspunsuri: 127
    Ultimul Post: 5th October 2015, 21:50
  2. nume-frumos/ & nume-frumos/index.php
    De alexrus în forumul Server side
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 1st December 2011, 22:29
  3. Analiza - www.leusor.ro - Blogul celui mai frumos bebelus!
    De gemanaru în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 28th January 2009, 21:00
  4. ajutati-ma
    De baltaretu în forumul Google
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 7th January 2008, 13:32

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente