Pagina 3 din 5 PrimulPrimul 12345 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 48

Subiect: Nu ies dintr-o penalizare. Va rog frumos sa ma ajutati!

MrSparrow este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    14th August 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    59
    Putere Rep
    26

Implicit

Din punctul meu de vedere site-ul tau are 2 mari hibe:

1. Optimizare on-page proasta
    Uita-te numai la meniul din stanga: se repeta "lentile de contact" de 11 ori la rand...nu m-ar mira daca Google ar considera asta "keyword stuffing".
    Tag-ul h1 de pe homepage e "produse recomandate" (n-are nicio legatura cu site-ul tau)
    Meta description e prea lung si in mare parte irelevant.
    Articolul din josul paginii e copiat de un alt site, care e creditat de Google ca sursa originala, caci site-ul tau apare in rezultatele suplimentare.

2. Textele ancora sunt prea optimizate.
    Cele mai multe din ele ar trebuie sa fie www. lentile-contact.net, lentile-contact.net, click aici, aici, site, interesant etc.
    Tu ai mult prea multe ancore cu "lentile de contact" sau variatii pe tema asta.

Nu cred ca trebuie sa renunti la linkurile platite atata timp cat sunt facute cu cap.

MiculBucatar este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    20th April 2011
    Vârstă
    45
    Posturi
    96
    Putere Rep
    30

Implicit

[QUOTE=MrSparrow;227340
    1. Articolul din josul paginii e copiat de un alt site, care e creditat de Google ca sursa originala, caci site-ul tau apare in rezultatele suplimentare.

2. Tu ai mult prea multe ancore cu "lentile de contact" sau variatii pe tema asta.
    [/QUOTE]

1. nu inteleg ce vrei sa zici despre articolul din josul paginii... E facut de mine.
    2. de acord cu tine

Apropo, cred ca am gasit cauza penalizarii in dimineata asta, uitandu-ma in linkurile din wmt: o blogerita a postat un concurs de craciun, si multe alte blogerite au preluat articolul in intregime cu tot cu linkuri. Am vazut exemplele furnizate de G in primul mesaj, si linkurile respective nu mai sunt. Dar am gasit alte 9 bloguri care au preluat postarea. Le-am trimis mesaj la toate sa stearga linkurile; Am mai gasit cateva linkuri platite din advertoriale, am contactat si acolo webmasterii sa stearga. Saptamana viitoare vreau sa fac alta cerere de reconsdierare.
    Intrebare: sa folosesc disavow pt linkurile care n-au fost sterse de webmasterii in urma solicitarii din septembrie (dupa ce am primit primul mesaj de unnatural link in wmt)? Sa folosesc disavow si pt directoarele .com in care am inscris situl?

Va multumesc tututor!
    Super retete de mancare pe www.miculbucatar.ro

MrSparrow este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    14th August 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    59
    Putere Rep
    26

Implicit

Citat Postat în original de MiculBucatar Vezi Post
    1. nu inteleg ce vrei sa zici despre articolul din josul paginii... E facut de mine.
    Nu conteaza ca e facut de tine sau nu...un alt site e creditat drept sursa originala din moment ce apare primul in cautari daca dai search dupa un fragment din articol. Asta inseamna ca mai bine il scoti sau il rescrii, ca de ajutat nu cred ca te ajuta.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Mai multe detalii aici: How I Hijacked Rand Fishkin's Blog | DEJAN SEO

valentin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    17th March 2011
    Locaţie
    Galati
    Posturi
    193
    Putere Rep
    29

Implicit

Salut, cam in aceeasi situatie sunt si eu cu site-ul, tu ai reusit sa iesi din penalizare?

djgabor este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th February 2011
    Vârstă
    36
    Posturi
    87
    Putere Rep
    0

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Problema este simpla :

1. fa o analiza pe linkuri si in special pe ancore ( distributie ) recomand Ahrefs Site Explorer & Keyword Tool

2. cere Google sa anuleze linkurile proastea folosind : Official Google Webmaster Central Blog: A new tool to disavow links. Am testat-o pentru un client de al meu cu succes mare.

3. pune niste articole unice de 500 cuvinte plus pe siteuri de autoritate folosind linkuri de brand de gen : www.site.com sau Site, sau Site.com ...

4. Da drumul la niste sociale tweet, like, pinterest, google +

Si vei vedea ca iti revi ca prin minune.. Am facut-o si stiu ce vorbesc...

Incearca si reusesti 100%

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    20th April 2011
    Vârstă
    45
    Posturi
    96
    Putere Rep
    30

Implicit

ai facut asta fara sa faci cerere de reconsiderare? eu intre timp am mai facut o cerere de reconsiderare, si daca primesc tot raspuns negativ, atunci folosesc disavow tool

djgabor este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th February 2011
    Vârstă
    36
    Posturi
    87
    Putere Rep
    0

Implicit

nu am cerut nici o reconsiderare .. am facut exact ce scrie acolo...

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Folositi Google Disavow doar daca ati fost atacati de spammeri sau aveti o cantitate mare de link-uri obtinuta prin metode "black hat".
    Scenariul ala in care voi cumparati un link de la un nene, apoi va e lene sa il contactati pe nene sa va scoata link-ul - in schimb folositi disavow, face rau tuturor.

Un site penalizat isi poate reveni, dar nu peste noapte.
    Trust, but verify.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    20th April 2011
    Vârstă
    45
    Posturi
    96
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    lene sa il contactati pe nene sa va scoata link-ul - in schimb folositi disavow, face rau tuturor.
    la cate mailuri am trimis pt scos linkuri, iti pot spune ca mai putin de jumatate au scos linkurile, deci...

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

3 out of 4 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de MiculBucatar Vezi Post
    iti pot spune ca mai putin de jumatate au scos linkurile
    Disavow ala nu face neaparat un bine site-ului tau cat mai degraba ajuta la identificarea site-urilor spam.
    Este folositor intr-o statistica a Google si te va ajuta intr-o viitoare cerere de reconsiderare.

Din cunostintele mele, cererile de reconsiderare au o rata de succes foarte mica, pentru ca de obicei webmasterii inteleg diferit promovarea fata de cum o inteleg angajatii google.
    Dupa umila mea parere, cand un site ti-a fost penalizat este mult mai sigur si mai usor sa faci un site nou si sa il promovezi, urmand sa acorzi suficient timp scoaterii penalizarii celui dintai.

Astfel, timpul in care stai "fara business" este mai scazut. Scoaterea unei penalizari poate sa dureze, iar dupa ce ai scos deja multe link-uri, site-ul nu va ocupa pozitiile initiale - va trebui sa il promovezi oarecum de la zero.
    De asemenea, trebuiue sa investesti si o suma oarecare in adwords pentru site-ul nou, facandu-l astfel sa para o afacere cat mai legitima in ochii Google.

PS: de asemenea, mare atentie cand folositi disavow + reconsiderare. E ca si cum i-ati spune unui om - "vere, te-am furat pana acum, dar iarta-ma, ca promit ca nu mai fac".
    Trust, but verify.

Pagina 3 din 5 PrimulPrimul 12345 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google? E frumos ce faci? NU
    De Tom în forumul Google
    Răspunsuri: 127
    Ultimul Post: 5th October 2015, 21:50
  2. nume-frumos/ & nume-frumos/index.php
    De alexrus în forumul Server side
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 1st December 2011, 22:29
  3. Analiza - www.leusor.ro - Blogul celui mai frumos bebelus!
    De gemanaru în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 28th January 2009, 21:00
  4. ajutati-ma
    De baltaretu în forumul Google
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 7th January 2008, 13:32

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente