24th November 2012, 12:22
2 out of 2 members found this post helpful.
Problema este simpla :
1. fa o analiza pe linkuri si in special pe ancore ( distributie ) recomand Ahrefs Site Explorer & Keyword Tool
2. cere Google sa anuleze linkurile proastea folosind : Official Google Webmaster Central Blog: A new tool to disavow links. Am testat-o pentru un client de al meu cu succes mare.
3. pune niste articole unice de 500 cuvinte plus pe siteuri de autoritate folosind linkuri de brand de gen : www.site.com sau Site, sau Site.com ...
4. Da drumul la niste sociale tweet, like, pinterest, google +
Si vei vedea ca iti revi ca prin minune.. Am facut-o si stiu ce vorbesc...
Incearca si reusesti 100%
24th November 2012, 17:12
1 out of 1 members found this post helpful.
Folositi Google Disavow doar daca ati fost atacati de spammeri sau aveti o cantitate mare de link-uri obtinuta prin metode "black hat".
Scenariul ala in care voi cumparati un link de la un nene, apoi va e lene sa il contactati pe nene sa va scoata link-ul - in schimb folositi disavow, face rau tuturor.
Un site penalizat isi poate reveni, dar nu peste noapte.
Trust, but verify.
24th November 2012, 18:37
3 out of 4 members found this post helpful.

Postat în original de
MiculBucatar
iti pot spune ca mai putin de jumatate au scos linkurile
Disavow ala nu face neaparat un bine site-ului tau cat mai degraba ajuta la identificarea site-urilor spam.
Este folositor intr-o statistica a Google si te va ajuta intr-o viitoare cerere de reconsiderare.
Din cunostintele mele, cererile de reconsiderare au o rata de succes foarte mica, pentru ca de obicei webmasterii inteleg diferit promovarea fata de cum o inteleg angajatii google.
Dupa umila mea parere, cand un site ti-a fost penalizat este mult mai sigur si mai usor sa faci un site nou si sa il promovezi, urmand sa acorzi suficient timp scoaterii penalizarii celui dintai.
Astfel, timpul in care stai "fara business" este mai scazut. Scoaterea unei penalizari poate sa dureze, iar dupa ce ai scos deja multe link-uri, site-ul nu va ocupa pozitiile initiale - va trebui sa il promovezi oarecum de la zero.
De asemenea, trebuiue sa investesti si o suma oarecare in adwords pentru site-ul nou, facandu-l astfel sa para o afacere cat mai legitima in ochii Google.
PS: de asemenea, mare atentie cand folositi disavow + reconsiderare. E ca si cum i-ati spune unui om - "vere, te-am furat pana acum, dar iarta-ma, ca promit ca nu mai fac".
Trust, but verify.