Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 21

Subiect: Penalizare duplicat content

inscaun este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th March 2007
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    41
    Posturi
    878
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    [/COLOR]
    sa muncesc sa fac un astfel de site sa castig ce? Pai el nu are de ce sa fie deranjat, el nu a muncit la articole, a copiat si el
    ma gandeam ca restul de 50% a avut bunavointa sa le faca chiar el... (sigur este psd-ist)

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Va recomand tuturor celor care aveti probleme, un report DMCA. Luna trecuta am verificat manual peste 1500 de posturi, din ele un procent de peste 20% fiind partial sau total copiate de catre diversi cretini. O parte din posturile care imi fusesera copiate, erau bagate in supplemental index desi posturile respective aveau rel=author si erau publicate la o data anterioara plagiatorilor.

Ca fapt divers, unul dintre idiotii care ma copiasera avea o metoda inedita. Avea un bot care imi prelua paginile nou postate si le reposta la el pe site la o data anterioara postarii mele. Practic in decurs de 5 minute de la postare, la el pe site aparea o pagina identica dar care (conform indexului Google) era postata cu 12-24 de ore inainte. Dupa nenumarate incercari am dat de el.

La care omul imi raspunde ceva de genul: "Omule, eu vreau sa te ajut. Nu stii deloc sa faci afaceri."

Aveti aici un model de DMCA complaint. In cazul meu a durat in jur de 2 saptamani pana la stergerea respectivelor pagini.
    Ultima modificare făcută de Nichita; 20th September 2012 la 20:34.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Vali D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.603
    Putere Rep
    41

Implicit

Hehe. Am mai intalnit tehnica asta. Acum vreo 3 ani aveam un blog de sport in engleza. Dupa 5 minute de la publicarea articolului, il gaseam pe un alt blog, dar care la fel, google il gasea publicat cu o zi inainte. In 80% din articole, aparea cu un loc in fata mea...

@lovelife, tu te-ai uitat sa vezi cand au fost indexate articolele copiate? Poate te confrunti cu aceeasi problema. In felul asta, TU esti copiatorul
    Vand Advertoriale (pr 5)

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

Implicit

Citat Postat în original de Vali D Vezi Post
    @lovelife, tu te-ai uitat sa vezi cand au fost indexate articolele copiate? Poate te confrunti cu aceeasi problema. In felul asta, TU esti copiatorul
    Nici nu erau inregistrate domeniile celor care au copiat cand am publicat unele din articolele impricinuite
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

slobodan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Vârstă
    45
    Posturi
    582
    Putere Rep
    36

Implicit

Ceea ce este culmea dupa marele update panda, eu care sunt sursa originala (unul din articole este scris din 2008, copia din mai 2012) sunt penalizat si copiatorul ajunge primul.
    Aceeasi problema am avut-o si eu si nu dupa update-ul asta ci dupa altele mai vechi. La mine rezolvarea a fost relativ simpla: am modificat simtitor articolul, l-am facut mai lung si mai complex si in 2-3 zile am fost primul (dupa ce inainte disparusem complet) iar plagiatorul a ramas pe locul 2. Precizez ca asta era un plagiator cu bun simt in sensul ca la sfarsit pusese link spre pagina mea principala.

Deci eu in locul tau m-as apuca sa-mi refac articolele.

adi_deg este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    9th November 2007
    Locaţie
    cluj
    Posturi
    276
    Putere Rep
    32

Implicit

Asta nu mi se pare ok, daca unul imi fura articolele eu sa muncesc la greu dublu, prima data cand le-am facut si apoi inca o data sa le refac. Mai bine sesizare, daca a furat sa plateasca

slobodan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Vârstă
    45
    Posturi
    582
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de adi_deg Vezi Post
    Asta nu mi se pare ok, daca unul imi fura articolele eu sa muncesc la greu dublu, prima data cand le-am facut si apoi inca o data sa le refac. Mai bine sesizare, daca a furat sa plateasca
    Sesizare la cine? Daca e pe blogspot il poti reclama la Google, dar daca e gazduit in alta parte, catre cine faci sesizarea?

Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Am gasit formularul asta si o sa incerc sa il completez, mai ales ca individul mi-a raspuns ca nu ii pasa daca il reclam, ca el oricum vinde site-ul, chiar ma amenintat voalat
    Stiti si un alt formular mai potrivit prin care pot sesiza aceste incalcari?

Radu.R este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    27th February 2011
    Locaţie
    Satu Mare
    Posturi
    357
    Putere Rep
    28

Implicit

Am gasit formularul asta si o sa incerc sa il completez, mai ales ca individul mi-a raspuns ca nu ii pasa daca il reclam, ca el oricum vinde site-ul, chiar ma amenintat voalat
    Stiti si un alt formular mai potrivit prin care pot sesiza aceste incalcari?
    Am trimis si eu acolo reclamatii peste reclamatii si totusi, eu le explicam lor ca a fost copiat site-ul intreg, nu doar doua sau trei pagini, a fost copiat tot, iar ei mi-au raspuns simplu "Va rugam sa specificati link-urile de la articolele copiate" Astfel, dupa circa 30-40 de pagini trimise, am obosit si am renuntat. Paginile trimise au fost scoase din cautari, iar restul paginilor ramase sunt peste site-ul meu.

Scurt pe doi, e o munca destul de mare ca sa trimiti toate link-urile care sunt copiate de la tine, dar per total se merita.
    tosin.

Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

Implicit

Trimit sitemap-ul individului

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Articol duplicat
    De Paul în forumul Continut web
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 29th March 2012, 20:42
  2. Continut duplicat
    De Leviathan în forumul Google
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 8th August 2010, 23:52
  3. SERP factor: Quality Content vs. Code To Content Ratio – vă invit la discuţii
    De Hobart în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 24th November 2009, 15:24
  4. Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 5th February 2009, 16:36
  5. Fisiere .pdf .doc .zip -duplicat content ?
    De evolution în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 14th January 2007, 23:45

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •