Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 19

Subiect: Mai stie cineva seo?

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data īnscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vārstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit Mai stie cineva seo?

Salutari!

De ceva vreme Google tot face updateuri de algoritm si penalizeaza siteuri cu gramada. Exista pe acest forum persoane care se pot mandri cu faptul ca siteurile de care se ocupa nu au fost afectate de niciunul dintre aceste updateuri si penalizari? Are cineva rezultate numai in crestere pe ultima perioada de timp?

Eu am renuntat la acest domeniu de activitate, fiind unul pe care oricum nu m-am axat prea mult, deci nu aveam cunostinte foarte vaste.

Pīrvan Marian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data īnscrierii
    4th February 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    643
    Putere Rep
    29

Implicit

Un user a afirmat faptul ca daca nu primesti o penalizare practic nu faci seo, deci este oarecum firesc sa mai renunte uni dintre noi...
    Vreau mai mult, mai mult si atat.

stefan_hellzone este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data īnscrierii
    14th November 2010
    Locaţie
    Barlad
    Posturi
    351
    Putere Rep
    31

Implicit

edy, nu trebuie neaparat sa te lasi, poti sa-ti restrangi activitatea la doar 1 site. Daca scrii articole de calitate poti avea succes. Continutul conteaza cel mai mult.
    Urmeaza o cura pentru detoxifierea organismului.

Pīrvan Marian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data īnscrierii
    4th February 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    643
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat īn original de Pīrvan Marian Vezi Post
    Un user a afirmat faptul ca daca nu primesti o penalizare practic nu faci seo, deci este oarecum firesc sa mai renunte uni dintre noi...
    Credeam ca nu mi s-a mai postat postul, de mai sus, renuntasem la el la un moment, ma gāndesc la faptul ca multi dintre noi se pierd in diferite detalii, eu as recomanda ca fiecare dintre noi s recitim lucruri pe care le ŗtim insa le-am uitat...
    Insa asta poate īnsemna o aberažie...
    Vreau mai mult, mai mult si atat.

felix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data īnscrierii
    30th November 2010
    Locaţie
    Baia Mare
    Vārstă
    51
    Posturi
    1.343
    Putere Rep
    45

Implicit

Hmm, Edy, am preluat de la tine site-urile cu atv-uri, inca nu am avut timp sa le pun la punct, inainte de a face SEO, trebuie sa ai bine organizat site-ul, hostu, tot ceea ce tine de domeniu, e.t.c. Ale tale erau destul de dezorganizate si cred ca si asta a afectat rezultatele. Ai inceput sa adaugi continut pe ele si ai renuntat, mister G vrea continut zilnic, vrea sa vada daca faci fata.
    Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data īnscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vārstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Eu zic ca totul este sa fii constant. Daca te decizi sa aduci x link-uri pe luna, in o luna aduci de 2 ori mai multe, in urmatoarele 3 luni nu aduci nimic iar apoi aduci iar 300 linkuri in o luna, ai cele mai mari sanse sa fii penalizat. Atat timp cat nu abuzezi si il lasi pe Google sa vada ca procesul este cat se poate de natural, nu vad de ce te-ar penaliza. Eu nu ma ocup de site-uri, singurul site pe care-l am fiind cel din semnatura, de care m-am ocupat foarte putin, majoritatea linkurilor venind natural...Si nu a primit niciodata penalizare.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

piciu1993 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data īnscrierii
    24th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    406
    Putere Rep
    29

Implicit

Continut unic, am un site de moda pentru femei, si se gaseste pe prima pagina pe anumite cuvinte cheie.Tin sa precizez ca nu a fost optimizat deloc!
    Display Iphone - Componente si accesorii telefoane mobile.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data īnscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vārstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat īn original de Pīrvan Marian Vezi Post
    Eu am afirmat, si-mi mentin afirmatia. SEO fara teste nu e posibil. Teoria ne omoara, in orice activitate. Toti suntem buni teoreticieni, citim, studiem, ..... dar cand vine vorba de practica, putin testeaza.

Cand ai 100 de site-uri, e usor sa faci seo, pentru ca poti testa, indiferent de update, ce merge si ce nu. Sau ce nu mai merge si ce trebuie sa schimbi.

Cum 90% din cei de pe forum ori sunt la inceput, ori au 1-2 site-uri, si alea blog sau director, e foarte greu sa vb de seo cu adevarat.

Da, e usor sa faci seo, mai usor ca intainte, daca respecti anumite principii de real life.

Nu copiezi linkurile altora, pentru ca asta inseamna ca le copiezi strategia.
    Nu te "bati" la locul 1, pentru ca investesti timp si bani inutil. Locul 2-5 e ideal, atata timp cat investesti timp si bani in a oferii un site sau servicii de calitate, in loc sa te concentrezi pe nr de linkuri sau de root. Poti avea supriza placuta, ca la urmatorul update (maimuta) site-uri din "fata" ta sa dispara, si tu sa ajungi loc 1 cu un site ok, fara sa investesti enorm in seo.
    Accepti criticile si chiar le multumesti celor care te critica, pentru ca ei sunt obiectivi, pe cand tu esti subiectiv intodeauna.
    Cauti calitate si renunti la cantitate.
    Site-urile mici, mai devreme sau mai tarziu dispar. Trebuie sa te obisnuiesti cu ideea. Vrei ceva de viitor, e greu, dar merita. Un proiect nu se termina niciodata, si ai nevoie de rabdare si motivatie.
    ..............
    Mai scriu?
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data īnscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vārstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Citat Postat īn original de edy12006 Vezi Post
    Salutari!

De ceva vreme Google tot face updateuri de algoritm si penalizeaza siteuri cu gramada. Exista pe acest forum persoane care se pot mandri cu faptul ca siteurile de care se ocupa nu au fost afectate de niciunul dintre aceste updateuri si penalizari? Are cineva rezultate numai in crestere pe ultima perioada de timp?

Eu am renuntat la acest domeniu de activitate, fiind unul pe care oricum nu m-am axat prea mult, deci nu aveam cunostinte foarte vaste.
    Da, eu
    Mai ales pe moda.
    Ma tot minunez de panda, pinguin, penalizari... Banuiesc ca oamenii citesc prea mult in loc sa lucreze efectiv, ca si pana acum.

Nu am priceput de ce le spui penalizari si de ce se da vina pe google.

Sunt practic 2 faze: 1 ajungerea in top si 2 - mentinerea pe pozitii. In momentul in care ai sarit de top 20 concurenta e cu ochii pe tine si sigur nu sta .
    Aici e bine sa ai planurile de actiune pt stadiul 2.

E comod sa dai vina pe google pt un client dar... de regula ce vezi acum sunt in mare parte actiunile concurentei in urma cu 3 luni.

Un exemplu: turism 2013. Am vazut deja de o luna promovare la rezervari ianuarie 2013. Parerea mea e ca oamenii chiar vor sa reuseasca.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data īnscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vārstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Eu am fost penalizat si de Panda si de Pinguin, dar am reusit sa-mi revin cat de cat. Intre timp am luat-o de la 0 cu cateva site-uri la inceputul anului, am respectat toate regulile si la fiecare update vad doar cresteri

Deci se poate si mi se pare mult mai usor decat inainte. Continut bun + cateva linkuri de calitate. Nu mai e nevoie sa te bati cu concurenta in mii de linkuri pentru ca veti fi penalizati amandoi. Mai bine ii lasi pe ei sa abuzeze si ii depasesti asa.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează īn acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Stie cineva cum ?
    De palex1988 īn forumul Adsense
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 25th April 2010, 20:14
  2. Stie cineva cum fac la onarcade seo friendly ?
    De matican īn forumul Continut web
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 12th June 2009, 15:50
  3. stie cineva ce script ...
    De Adrian Poputoaia īn forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 19th July 2008, 23:16

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii