Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 19 din 19

Subiect: Mai stie cineva seo?

Afișare hibrid

piciu1993 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    24th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    406
    Putere Rep
    29

Implicit

Continut unic, am un site de moda pentru femei, si se gaseste pe prima pagina pe anumite cuvinte cheie.Tin sa precizez ca nu a fost optimizat deloc!
    Display Iphone - Componente si accesorii telefoane mobile.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
    Salutari!

De ceva vreme Google tot face updateuri de algoritm si penalizeaza siteuri cu gramada. Exista pe acest forum persoane care se pot mandri cu faptul ca siteurile de care se ocupa nu au fost afectate de niciunul dintre aceste updateuri si penalizari? Are cineva rezultate numai in crestere pe ultima perioada de timp?

Eu am renuntat la acest domeniu de activitate, fiind unul pe care oricum nu m-am axat prea mult, deci nu aveam cunostinte foarte vaste.
    Da, eu
    Mai ales pe moda.
    Ma tot minunez de panda, pinguin, penalizari... Banuiesc ca oamenii citesc prea mult in loc sa lucreze efectiv, ca si pana acum.

Nu am priceput de ce le spui penalizari si de ce se da vina pe google.

Sunt practic 2 faze: 1 ajungerea in top si 2 - mentinerea pe pozitii. In momentul in care ai sarit de top 20 concurenta e cu ochii pe tine si sigur nu sta .
    Aici e bine sa ai planurile de actiune pt stadiul 2.

E comod sa dai vina pe google pt un client dar... de regula ce vezi acum sunt in mare parte actiunile concurentei in urma cu 3 luni.

Un exemplu: turism 2013. Am vazut deja de o luna promovare la rezervari ianuarie 2013. Parerea mea e ca oamenii chiar vor sa reuseasca.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Eu am fost penalizat si de Panda si de Pinguin, dar am reusit sa-mi revin cat de cat. Intre timp am luat-o de la 0 cu cateva site-uri la inceputul anului, am respectat toate regulile si la fiecare update vad doar cresteri

Deci se poate si mi se pare mult mai usor decat inainte. Continut bun + cateva linkuri de calitate. Nu mai e nevoie sa te bati cu concurenta in mii de linkuri pentru ca veti fi penalizati amandoi. Mai bine ii lasi pe ei sa abuzeze si ii depasesti asa.

felix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    30th November 2010
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    51
    Posturi
    1.343
    Putere Rep
    45

Implicit

Edy, ieri m-am uitat peste unu din site-uri, este vorba de Jocuri cu ATV, am muncit cateva ore la el, imaginile le-am modificat toate, ele erau luate din alta parte direct cu link, jocurile la fel. Nu cred ca te ajuta, imagini pute-ai sa le editezi si sa le creezi singur si sa le hostezi la tine. Link-ai gratuit catre altii.
    Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012

emm
    emm este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    58
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    58

Implicit

Nu am avut niciun site penalizat, si sunt cateva zeci, la numar, si foarte diferite.

Pentru unul singur am primit un mesaj in WT de actiune partiala (impotriva unei singure pagini, si stiu exact care, si de ce). Situl insa ca ansamblu merge chiar semnificativ mai bine ca inainte de update. Pagina respectiva are acum 404. (cu acea pagina am testat limitele)

Daca nu intreci masura, nu ai de ce sa te temi.

LE: Observatie: La majoritatea s-a facut link building sustinut, o buna parte din situri au sute sau chiar mii de domenii linking inbound. Si totusi, nicio penalizare. Conteaza ce, cat, cum si unde.

djgabor este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th February 2011
    Vârstă
    36
    Posturi
    87
    Putere Rep
    0

Implicit

Foarte buna intrebarea din acest post . mai stie cineva seo?

Eu unul nu cunosc pe nimeni care sa nu fii avut siteuri lovite de Penguin....

Cu toate ca daca ai incepe acum cu un site nou ar fii destul de simplu ce sa faci : diversifici ancore, pui doar linkuri in continut articole unice, multe linkuri sociale, la partea de on page nu faci abuz de cuvinte cheie ...

Am auzit ca merge extrem de usor... la siteurile vechi cu ceva istorie e mai complicat...

Paradoxal e ca unele siteuri care au pe ele foarte multe linkuri de proasta calitate sunt tot pe primele pozitii...

Stie cineva o explicatie pentru acest fapt?

emm
    emm este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    58
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    58

Implicit

Citat Postat în original de djgabor Vezi Post
    Foarte buna intrebarea din acest post . mai stie cineva seo?

Eu unul nu cunosc pe nimeni care sa nu fii avut siteuri lovite de Penguin....

Cu toate ca daca ai incepe acum cu un site nou ar fii destul de simplu ce sa faci : diversifici ancore, pui doar linkuri in continut articole unice, multe linkuri sociale, la partea de on page nu faci abuz de cuvinte cheie ...

Am auzit ca merge extrem de usor... la siteurile vechi cu ceva istorie e mai complicat...

Paradoxal e ca unele siteuri care au pe ele foarte multe linkuri de proasta calitate sunt tot pe primele pozitii...

Stie cineva o explicatie pentru acest fapt?
    Daca sunt foarte vechi, este posibil sa fie ignorate de G.

Am o noua teorie personala in lucru in acest sens, nu e verificata inca, dar indiciile din mai multe surse imi arata ca link-urile mai vechi de 2-3 ani nu sunt luate in calcul la noua penalizare Penguin.

LE: Ceea ce ar parea si logic dealtfel - nu are sens sa penalizezi niste situri pentru ceva ce au facut in trecutul indepartat, cand oricum erau diferite, totul era diferit iar regulile erau si ele altele.

djgabor este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th February 2011
    Vârstă
    36
    Posturi
    87
    Putere Rep
    0

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Perfect de acord cu tine EMM...

acelasi lucru l-am observat si eu

danielicb este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    3rd February 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    440
    Putere Rep
    38

Implicit

Eu am fost lovit de Pinguin doar la un site si doar pe un singur cuvant cheie. Am scos niste linkuri si si-a revenit in pozitia initiala.

La aceste ultime update-uri nu am inregistrat cresteri majore, dar au fost imbunatariri. Nu am facut ceva wow, doar am incercat sa lucrez cat mai curat si cat mai cu bun simt. Eu am alta teorie despre SEO si anume ca SEO inseamna bun simt fata de web in general.
    SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Stie cineva cum ?
    De palex1988 în forumul Adsense
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 25th April 2010, 20:14
  2. Stie cineva cum fac la onarcade seo friendly ?
    De matican în forumul Continut web
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 12th June 2009, 15:50
  3. stie cineva ce script ...
    De Adrian Poputoaia în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 19th July 2008, 23:16

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii