Citat Postat īn original de edy12006 Vezi Post
Am tras de aici concluzia ca trebuie sa-i las sa faca seo pe cei care intradevar se pricep, iar eu doar sa apelez si sa platesc serviciile acestora.
Cu aceasta atitudine nu o sa ai niciodata succes chiar daca ai bani. In 90% din cazuri un proiect este compromis din start. Avem o idee, o punem in practica si o abandonam. Nu ne intrebam niciodata ce anume nu a mers. Sunt putini care isi planifica proiectele de la inceput (analiza cuvinte cheie, concurenta, public tinta, posibilitati de monetizare, tendinte etc).

Daca vrei sa te ocupi de content writing nu iti ramane decat sa exersezi, sa iti multumesti clientii si sa muncesti cat mai mult.

Daca vrei insa sa incepi un proiect online esti obligat sa fi omul orchestra pt. ca altfel mi-e greu sa cred ca poti sa reusesti ceva bun de unul singur. Din acest motiv eu sunt adeptul lucrului in echipa dar vad ca majoritatea prefera sa lucreze singuri. Este greu sa le sti pe toate si ti pasul cu schimbarile care apar dar daca pleci singur la drum esti obligat.