Rezultate 1 la 10 din 19

Subiect: Mai stie cineva seo?

Afișare hibrid

djgabor este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th February 2011
    Vârstă
    36
    Posturi
    87
    Putere Rep
    0

Implicit

Foarte buna intrebarea din acest post . mai stie cineva seo?

Eu unul nu cunosc pe nimeni care sa nu fii avut siteuri lovite de Penguin....

Cu toate ca daca ai incepe acum cu un site nou ar fii destul de simplu ce sa faci : diversifici ancore, pui doar linkuri in continut articole unice, multe linkuri sociale, la partea de on page nu faci abuz de cuvinte cheie ...

Am auzit ca merge extrem de usor... la siteurile vechi cu ceva istorie e mai complicat...

Paradoxal e ca unele siteuri care au pe ele foarte multe linkuri de proasta calitate sunt tot pe primele pozitii...

Stie cineva o explicatie pentru acest fapt?

emm
    emm este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    58
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    58

Implicit

Citat Postat în original de djgabor Vezi Post
    Foarte buna intrebarea din acest post . mai stie cineva seo?

Eu unul nu cunosc pe nimeni care sa nu fii avut siteuri lovite de Penguin....

Cu toate ca daca ai incepe acum cu un site nou ar fii destul de simplu ce sa faci : diversifici ancore, pui doar linkuri in continut articole unice, multe linkuri sociale, la partea de on page nu faci abuz de cuvinte cheie ...

Am auzit ca merge extrem de usor... la siteurile vechi cu ceva istorie e mai complicat...

Paradoxal e ca unele siteuri care au pe ele foarte multe linkuri de proasta calitate sunt tot pe primele pozitii...

Stie cineva o explicatie pentru acest fapt?
    Daca sunt foarte vechi, este posibil sa fie ignorate de G.

Am o noua teorie personala in lucru in acest sens, nu e verificata inca, dar indiciile din mai multe surse imi arata ca link-urile mai vechi de 2-3 ani nu sunt luate in calcul la noua penalizare Penguin.

LE: Ceea ce ar parea si logic dealtfel - nu are sens sa penalizezi niste situri pentru ceva ce au facut in trecutul indepartat, cand oricum erau diferite, totul era diferit iar regulile erau si ele altele.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Stie cineva cum ?
    De palex1988 în forumul Adsense
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 25th April 2010, 20:14
  2. Stie cineva cum fac la onarcade seo friendly ?
    De matican în forumul Continut web
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 12th June 2009, 15:50
  3. stie cineva ce script ...
    De Adrian Poputoaia în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 19th July 2008, 23:16

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii