1 out of 1 members found this post helpful.
Doar engleza. Cautarile sunt foarte multe in engleza. As dori sa fac un portal cat mai bun si veniturile cred ca vor fi pe masura. Munca mea va fi legata de site, tot ce tine de el. Vreau pareri, ce ar trebui sa mai facem, etc. Nu cred ca sunt capabil sa le rezolv pe toate, drept pentru care am nevoie de ajutor. Important este sa gasim o solutie buna in care sa ne implicam si venitul sa fie impartit omeneste, chiar nu vreau "eu am muncit mai mult". Sigur, veniturile nu vor veni de la inceput, problema sau invidia daca ii pot spune asa, este ca am discutat cu un amic si are venituri mari din acest domeniu, chiar foarte mari. Daca 4-5, persoane dezvolta un astfel de proiect, nu se poate sa nu fie avantajos.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Dupa ce am raspuns, vad ce scrie @ Cristi G!, Ce are .ro, nu suntem buni ca si natie sau ce? Un website dezvoltat bine poate fi si .tt, daca se munceste vin si realizari. Este vorba de Romania si daca domeniul este .ro, nu cred ca este problema, punctul meu de vedere.
2 out of 2 members found this post helpful.
De ce ai cumpara un domeniu .ro in loc de .com / net / biz / info / etc?
1) Google il considera site romanesc
2) ORice vizitator 95% nu va retine domeniul siteului, intrucat nimeni nu intra pe .ro care nu e din romania
3) romania-city.ro ? Romania e oras si nu stiu eu?
4) Voi visati cu ochii deschisi, eu dau zero sanse unui asemenea site cu un asemenea domeniu si in colaborare de 6 persoane. Nu exista absolut nicio sansa, abia se gasesc 2 colaboratori in general ca sa faci ceva bun, dapai 6. Unul poate-si va da viata pentru domeniul ala si va vrea sa traiasca din el, pe cand altul poate va face treaba ca hobby. Clar ca unul din ei va sari in sus mai devreme sau mai tarziu. 6 la fel e imposibil sa gasesti, cand e foarte greu sa gasesti si un sg partener bun.