Salutare tuturor! Inainte de propunerea mea, doresc ca webmasterii Seopedia, daca considera ca postul meu nu este in sectiunea corespunzatoare, sa il mute sau sa il stearga. Voi face referire la un website care nu este indexat, asa ca poate link-ul nu va fi considerat ca o incercare de promovare neserioasa. Despre ce este vorba si ce as dori sa fac!
Am studiat domeniul "Oferte de cazare", pe Romania si am vazut ca foarte multe cautari vin din afara, adica pe expresia "about romania", sau "romania city", au destul de multe cautari. Problema este ca nu ma pot descurca singur, chiar nu am sanse. Ce propun:
- Am luat domeniu romania-city.ro
- am creat ceva acolo care poate fi dezvoltat
....doresc doar o colaborare cu 3-5 persoane, care sa ma ajute in dezvoltarea proiectului si venitul sa fie impartit omeneste, adica impartit la fel. Eu pot dezvolta site-ul si promovarea sa fie facuta de un grup. Putem face un contract sau ceva de genul acesta sa fie legal si sa putem dormi linistiti.
Doresc doar sa atrag hotelurile, pensiunile si tot ce tine de acest domeniu, cu prezentare in engleza si slava Domn-ului, vor fi clienti. Daca vom gasi o solutie sigura pentru dezvoltatorii acestui proiect, cred ca va fi avantajos, asa cred. Astept ceva solutii sau intrebari. Ce tine de site, pot face tot, ma intereseaza promovarea, adica munca grea.

Răspunde cu citat