Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 23

Subiect: Propunere colaborare!

vertedi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data īnscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Alba Iulia
    Posturi
    509
    Putere Rep
    29

Implicit Propunere colaborare!

Salutare tuturor! Inainte de propunerea mea, doresc ca webmasterii Seopedia, daca considera ca postul meu nu este in sectiunea corespunzatoare, sa il mute sau sa il stearga. Voi face referire la un website care nu este indexat, asa ca poate link-ul nu va fi considerat ca o incercare de promovare neserioasa. Despre ce este vorba si ce as dori sa fac!

Am studiat domeniul "Oferte de cazare", pe Romania si am vazut ca foarte multe cautari vin din afara, adica pe expresia "about romania", sau "romania city", au destul de multe cautari. Problema este ca nu ma pot descurca singur, chiar nu am sanse. Ce propun:

- Am luat domeniu romania-city.ro
    - am creat ceva acolo care poate fi dezvoltat

....doresc doar o colaborare cu 3-5 persoane, care sa ma ajute in dezvoltarea proiectului si venitul sa fie impartit omeneste, adica impartit la fel. Eu pot dezvolta site-ul si promovarea sa fie facuta de un grup. Putem face un contract sau ceva de genul acesta sa fie legal si sa putem dormi linistiti.

Doresc doar sa atrag hotelurile, pensiunile si tot ce tine de acest domeniu, cu prezentare in engleza si slava Domn-ului, vor fi clienti. Daca vom gasi o solutie sigura pentru dezvoltatorii acestui proiect, cred ca va fi avantajos, asa cred. Astept ceva solutii sau intrebari. Ce tine de site, pot face tot, ma intereseaza promovarea, adica munca grea.

Consumatorul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data īnscrierii
    4th February 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    713
    Putere Rep
    38

Implicit

Interesanta propunerea ta, eu unul as vrea sa ma implic, am ceva experienta in domeniu, daca vrei poti sa imi trimiti mai multe detalii.

Pīrvan Marian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data īnscrierii
    4th February 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    643
    Putere Rep
    29

Implicit

Imi pare rau dar nu cred ca ai precizat, limba site ului va fi in romana ?
    Vreau mai mult, mai mult si atat.

imagini este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data īnscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    677
    Putere Rep
    33

Implicit

"Doresc doar sa atrag hotelurile, pensiunile si tot ce tine de acest domeniu, cu prezentare in engleza "

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data īnscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vārstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    48

Implicit

.ro cu informatii in engleza? fail.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

Reputatie:
    29
    Data īnscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Alba Iulia
    Posturi
    509
    Putere Rep
    29

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Doar engleza. Cautarile sunt foarte multe in engleza. As dori sa fac un portal cat mai bun si veniturile cred ca vor fi pe masura. Munca mea va fi legata de site, tot ce tine de el. Vreau pareri, ce ar trebui sa mai facem, etc. Nu cred ca sunt capabil sa le rezolv pe toate, drept pentru care am nevoie de ajutor. Important este sa gasim o solutie buna in care sa ne implicam si venitul sa fie impartit omeneste, chiar nu vreau "eu am muncit mai mult". Sigur, veniturile nu vor veni de la inceput, problema sau invidia daca ii pot spune asa, este ca am discutat cu un amic si are venituri mari din acest domeniu, chiar foarte mari. Daca 4-5, persoane dezvolta un astfel de proiect, nu se poate sa nu fie avantajos.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Dupa ce am raspuns, vad ce scrie @ Cristi G!, Ce are .ro, nu suntem buni ca si natie sau ce? Un website dezvoltat bine poate fi si .tt, daca se munceste vin si realizari. Este vorba de Romania si daca domeniul este .ro, nu cred ca este problema, punctul meu de vedere.

Consumatorul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data īnscrierii
    4th February 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    713
    Putere Rep
    38

Implicit

.ro in engleza in nici un caz nu e "fail", am lucrat la un proiect de genul asta pe un domeniu .gr, tot in engleza, si care, daca stii cum sa-l optimizezi intrece orice alt domeniu international.
    E simplu sa spui "fail" daca te uiti prea mult la desene animate

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data īnscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vārstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    48

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

De ce ai cumpara un domeniu .ro in loc de .com / net / biz / info / etc?

1) Google il considera site romanesc
    2) ORice vizitator 95% nu va retine domeniul siteului, intrucat nimeni nu intra pe .ro care nu e din romania
    3) romania-city.ro ? Romania e oras si nu stiu eu?
    4) Voi visati cu ochii deschisi, eu dau zero sanse unui asemenea site cu un asemenea domeniu si in colaborare de 6 persoane. Nu exista absolut nicio sansa, abia se gasesc 2 colaboratori in general ca sa faci ceva bun, dapai 6. Unul poate-si va da viata pentru domeniul ala si va vrea sa traiasca din el, pe cand altul poate va face treaba ca hobby. Clar ca unul din ei va sari in sus mai devreme sau mai tarziu. 6 la fel e imposibil sa gasesti, cand e foarte greu sa gasesti si un sg partener bun.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

Pīrvan Marian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data īnscrierii
    4th February 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    643
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat īn original de Cristi G Vezi Post
    De ce ai cumpara un domeniu .ro in loc de .com / net / biz / info / etc?

1) Google il considera site romanesc
    2) ORice vizitator 95% nu va retine domeniul siteului, intrucat nimeni nu intra pe .ro care nu e din romania
    3) romania-city.ro ? Romania e oras si nu stiu eu?
    4) Voi visati cu ochii deschisi, eu dau zero sanse unui asemenea site cu un asemenea domeniu si in colaborare de 6 persoane. Nu exista absolut nicio sansa, abia se gasesc 2 colaboratori in general ca sa faci ceva bun, dapai 6. Unul poate-si va da viata pentru domeniul ala si va vrea sa traiasca din el, pe cand altul poate va face treaba ca hobby. Clar ca unul din ei va sari in sus mai devreme sau mai tarziu. 6 la fel e imposibil sa gasesti, cand e foarte greu sa gasesti si un sg partener bun.
    Tu de ce ai in semnatura si un domeniu. ro si com? , pui intrebari care se pot adresa si tie...
    Ori tu care ai domeniu format din cuvinte romanesti dar cu tld-ul .com ori el ca are un domeniu ce contine cuvinte in limba engleza cu tld ul .ro ,nici unul nu sunteti mai tari din privinta asta, eu as prefera ceva gen orasele romaniei in cel mai rau caz, ai dreptate romania nu e un oras, deci asta il va face sa decada in ochii vizatorilor.

In general unii considera de prost gust sa combini limba engleza cu limba romana, cel mai indicat ar fi sa faci un site in doua limbi si cumperi un domeniu ce are cuvintele cheie in functie de tld ul sau.

P.s am citit intr-un mic ghid ca recomandabil ar fi ca domeniile ce sunt la plural, fara cuvintele de legatura.
    Vreau mai mult, mai mult si atat.

Reputatie:
    29
    Data īnscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Alba Iulia
    Posturi
    509
    Putere Rep
    29

Implicit

@Ceisti G, am ales numele acesta de domeniu pentru ca expresia are cautare si nu, Romania nu este oras. Eu voi incerca chiar daca tu spui ca nu va avea succes.

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează īn acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Propunere
    De Adrian Poputoaia īn forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 4th November 2009, 04:17
  2. Propunere colaborare SEO
    De gerovinos īn forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 29th June 2007, 16:07
  3. Propunere
    De Ioan Margineanu īn forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 63
    Ultimul Post: 28th June 2007, 23:12
  4. propunere
    De Mascka īn forumul Link/banner exchange