Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: Crestere trafic ...

arizona Guest

Implicit Crestere trafic ...

Salut,

Sunt nou pe aici asa ca am sa pun si eu intrebarile standard ale noilor veniti.
    Am o groaza de directoare de PR 5,6 7 si m-am apucat sa-mi bag site-ul pe ele. Bagand listinguri pe multe directoare stiu ca iti poate creste PR, dar as vrea sa stiu cum pot creste traficul pe pagina ( din cate am citit traficul e una PR-ul e alta )

Multam mult baieti,
    Arizona

c_n_m este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    25th February 2006
    Locaţie
    București / Ilfov
    Vârstă
    51
    Posturi
    622
    Putere Rep
    36

Implicit

Ai o lista de directoare, nu directoarele...

Daca directoarele in care inscrii site-ul cedeaza PR, atunci PR-ul site-ului tau va creste. Lucrul asta il vei vedea abia dupa update-ul de PR de la Google. Oricum, PR-ul este doar unul din factorii de care Google tine cont in listarea site-urilor la cautari. Datorita inscrierii, vei obtine IBL (link-uri catre site-ul tau). Este bine sa nu iti submiti intr-o perioada scurta de timp site-ul catre foarte multe directoare, deoarece motoarele de cautare ar putea considera o crestere de IBL-uri foarte rapida ca fiind SPAM. Datorita acestor IBL-uri site-ul tau va fi listat in Google si in alte motoare de cautare. Tot din directoare iti pot veni si ceva vizitatori (trafic), insa numarul lor este destul de redus. Daca obtii IBL-uri de calitate (de preferat de pe site-uri avand aceeasi tematica cu al tau), in timp site-ul va putea obtine rezultate bune la cautarea dupa anumite cuvinte sau expresii in motoarele de cautare.

Daca site-ul tau este atractiv si util, vizitatorii vor reveni si eventual il vor recomanda si altora.

Iskander este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    9th December 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    749
    Putere Rep
    34

Implicit

IBL = inbound link, link catre tine
    traficul iti creste daca optimizezi pentru un anumit cuvant cheie cautat. pt a vedea cautarile pe acel cuvant cheie incearca www.nichebot.com si overture tool.

Poti sa submitezi la 700 directoare de o data ca pana iti dau approve dureaza, deci nu poate fi vb de spam...

oricum concentreaza-te pe marketing, pt ca sincer eu cred ca mai e putin si seo moare..
    Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Crestere brusca pe yahoo
    De revenco_andrei în forumul Yahoo!
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 25th August 2009, 21:06
  2. crestere site
    De crysty_23 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 22nd June 2009, 21:57
  3. Crestere brusca & inexplicabila vizitatori
    De CornelB în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 22nd January 2009, 07:36
  4. Vanzare banner 500-600 viz/zi si in crestere
    De SeerKan în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 27th July 2007, 15:55
  5. Crestere trafic
    De midanius în forumul Servicii web / Jobs