-
Crestere trafic ...
Salut,
Sunt nou pe aici asa ca am sa pun si eu intrebarile standard ale noilor veniti.
Am o groaza de directoare de PR 5,6 7 si m-am apucat sa-mi bag site-ul pe ele. Bagand listinguri pe multe directoare stiu ca iti poate creste PR, dar as vrea sa stiu cum pot creste traficul pe pagina ( din cate am citit traficul e una PR-ul e alta )
Multam mult baieti,
Arizona
-
Ai o lista de directoare, nu directoarele...
Daca directoarele in care inscrii site-ul cedeaza PR, atunci PR-ul site-ului tau va creste. Lucrul asta il vei vedea abia dupa update-ul de PR de la Google. Oricum, PR-ul este doar unul din factorii de care Google tine cont in listarea site-urilor la cautari. Datorita inscrierii, vei obtine IBL (link-uri catre site-ul tau). Este bine sa nu iti submiti intr-o perioada scurta de timp site-ul catre foarte multe directoare, deoarece motoarele de cautare ar putea considera o crestere de IBL-uri foarte rapida ca fiind SPAM. Datorita acestor IBL-uri site-ul tau va fi listat in Google si in alte motoare de cautare. Tot din directoare iti pot veni si ceva vizitatori (trafic), insa numarul lor este destul de redus. Daca obtii IBL-uri de calitate (de preferat de pe site-uri avand aceeasi tematica cu al tau), in timp site-ul va putea obtine rezultate bune la cautarea dupa anumite cuvinte sau expresii in motoarele de cautare.
Daca site-ul tau este atractiv si util, vizitatorii vor reveni si eventual il vor recomanda si altora.
-
IBL = inbound link, link catre tine
traficul iti creste daca optimizezi pentru un anumit cuvant cheie cautat. pt a vedea cautarile pe acel cuvant cheie incearca www.nichebot.com si overture tool.
Poti sa submitezi la 700 directoare de o data ca pana iti dau approve dureaza, deci nu poate fi vb de spam...
oricum concentreaza-te pe marketing, pt ca sincer eu cred ca mai e putin si seo moare..