Caut o persoana sau mai multe , care sa ma ajute la cresterea numarului de vizitatori pe web site-ul meu ! Nu am nevoi de trafic doar ca numar de persoane , imi trebuiesc vizitatori interesati de serviciile oferite pe site. Astep propuneri .
Caut o persoana sau mai multe , care sa ma ajute la cresterea numarului de vizitatori pe web site-ul meu ! Nu am nevoi de trafic doar ca numar de persoane , imi trebuiesc vizitatori interesati de serviciile oferite pe site. Astep propuneri .
Pai eu ti-as recomanda mai intai sa iti stabilesti publicul tinta (targetul) pentru serviciile oferite de tine. Ca sa nu arunci banii degeaba trebuie sa iti construiesti foarte bine profilul utilizatorului care ar avea nevoie de serviciile tale si apoi sa incerci sa folosesti Google AdWord ca sa iti faci reclama, sa iti optimizezi siteul pentru cuvintele cheie care aduc oameni interesati de serviciile tale, etc.
Site cu anunturi gratuite de mica publicitate
pentru mine target reprezinta orice persoana care are un copil sau un nepot etc. Segmentul meu de piata este destul de mare , eu nu ma pricep la SEO , nu stiu cat costa publicitatea pe google si cum se procedeaza , dar simt potentialul fantastic al internetului , 90% din clientii mei sunt de pe internet
ne poti spune despre ce site este vorba?
Poate sunt interesat![]()
toata lumea in general vrea traffic
trimite mi pm cu url si iti dau eu un report cum sa iti imbunatatesti traficul.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)