Deci, sa presupunem ca am un site principal (ex banal) anvelope.ro si inca cateva site-uri secundare anvelopedeiarna.ro, anvelopedevara.ro, cauciucurinoi.ro, fiecare pe pozitii insemnate pe cuvintele dorite.

Pe fiecare site am categoriile "pirelli", "dunlop", "goodyear", etc .... pe care practic am aceleasi oferte, cu mici schimbari de la un site la altul

Pe fiecare site mai am articole, care sunt duplicat, unul fiind pe site-ul principal si celalalt pe unul din site-urile secundare.

Acum, ca sa scap de panda si de munca pentru atatea site-uri m-am gandit sa redirectionez toate acele site-uri secundare catre site-ul principal.

Intrebarile mele :

1. Risc vreo penalizare daca fac asta?
2. Sa le redirectionez pe toate deodata? sau cate unul pe luna de ex?
3. Cum ar fi mai bine? fiecare categorie si oferta de pe fiecare site sa o redirectionez catre aceeasi categorie si aceeasi oferta de pe site-ul principal? sau redirectionez totul catre indexul site-ului principal?
4. Mi se transfera autoritatea si PR-ul de la celelalte site-uri la cel principal?
5. Voi obtine aceleasi pozitii cu site-ul principal pe cautarile site-urilor secundare pe care acelea erau pozitionate bine?

Va rog raspundeti-mi tot cu 1,2,3,4 si 5 si eventual completari sau variante mai bune.
Multumesc anticipat.