Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 26 din 26

Subiect: Eficient sau nu? De ce?

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Wordpress e un CMS care te ajuta pe t ine sa-ti faci treaba mai usoara. Diferenta dintre el si celelalte CMS-uri e backend-ul care iti permite sa-l customizezi cum vrei.

Ce vede Google la tine pe site e doar HTML-ul generat de WP si tine doar de tine sa il optimizezi. Crezi ca eu daca fac un site pe WP iar apoi ii copiez sursa si o public undeva, Google va face vreo diferenta ? Probabil ca singura diferenta va fi viteza mai mare de incarcare a sursei copiate, pentru ca nu o sa mai fie WP in spate care sa proceseze sute de fisiere .php si baza de date.

Pe scurt, nu e treaba lui Google ce CMS folosesti tu, ci cum il optimizezi si ce continut ai.Iar pingurile alea cred ca sunt total nefolositoare in ziua de azi.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Pentru cei care sustineti ca WP e vazut mai bine sau mai prost: sustineti ca daca sterg "<meta name="generator" content="WordPress 3.3.1" />" din sursa mi e vor modifica pozitiile ? Pentru ca asta e lucrul care ii spune lui Google ca eu folosesc WP. Fara codul asta nu va avea de unde sa stie ce CMS folosesc.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Nu vad in topicul asta decat supozitii. Putem lua un caz concret? Ar fi mai simplu si mai clar, ca asa sa vb generalist nu ajuta pe nimeni.

Hai sa analizam un caz.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de AntonioTony Vezi Post
    @Lovelife - asta asteptam sa aud. Acum, ca sa inteleg odata pentru totdeauna - crezi ca aceasta diferenta este data de platforma? Sau pur si simplu pentru ca investesti tu mai mult timp/bani/link-uri in acele site-uri?
    @Alex a dat raspunsul cel mai bun.
    Ce vede google la un site? un cod HTML, care poate fi generat de oricare CMS, de serie, custom sau sa fie facut direct in cod html.
    Acel cod poate citit de google fi identic de CMS-uri diferite.
    E adevarat ca EP are un anumit avantaj, deoarece are anumite setari SEO implicite destul de bune, dar de asemenea are si unele deficiente in SEO, el este bun ca nu trebuie sa stii nimic in SEO si functioneaza.
    In momentul in care vii cu un plugin cum ar fi unul pentru site de anunturi, director web pus peste WP, este posibil sa cam pierzi din avantajele SEO, pentru ca respectivele pluginuri vor face generarea paginii in mod diferit.
    De exemplu multe site-uri in WP au un avatanj ca sunt simple, utilizatorii nu le incarca cu x pluginuri si se incarca rapid, dar acelasi lucru il poti face si in alte platforme
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    44
    Posturi
    1.090
    Putere Rep
    65

Implicit

@Krumel - mai greu cu exemplele

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    E adevarat ca EP are un anumit avantaj, deoarece are anumite setari SEO implicite destul de bune, dar de asemenea are si unele deficiente in SEO, el este bun ca nu trebuie sa stii nimic in SEO si functioneaza.
    In momentul in care vii cu un plugin cum ar fi unul pentru site de anunturi, director web pus peste WP, este posibil sa cam pierzi din avantajele SEO, pentru ca respectivele pluginuri vor face generarea paginii in mod diferit.
    Citat Postat în original de Alex Dumitru Vezi Post
    Pe scurt, nu e treaba lui Google ce CMS folosesti tu, ci cum il optimizezi si ce continut ai.
    In schimb, datorita lui Alex Dumitru si Lovelife, carora le multumesc pe aceasta cale, am ajuns la concluzia ca nu se merita sa faci un site de anunturi pe WP daca nu iti bagi nasul in cod sa-l optimizezi cat se poate de bine. Daca incepi cu un cod cat mai curat/simplu rezultatele devin mai accesibile.
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

Marylina este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    350
    Putere Rep
    32

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Priveste WP ca un scriitor de cod pe care il comanzi tu, daca tu ii dai sa scrie ce trebuie, o sa fie bine. Google citeste codul nu ce iti genereaza tie codul ala. Joomla, wordpress sau fara CMS, daca siteul e optimizat, nu conteaza.
    Ma joc si scriu despre jocuri, in special jocuri noi.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

@Antonio

Hai cu exemple concrete.
    Trecand peste cod, e vorba si de usabilitate, respectiv ceea ce stie un user normal despre un site de anunturi, cum arata, cum se foloseste...
    Pe concret anunturitop.ro vs eanunturiauto.ro: Care dintre ele ti se pare ca e chiar un site anunturi serios?
    Pe primul am lesinat: si pe un site de anunturi trebuie sa-mi fac prieteni?
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Timpul - cel mai mare dusman al meu - Cum il pot organiza eficient?
    De Sandu Stefan în forumul Comunitatea Seopedia
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 13th January 2012, 23:20
  2. Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 30th December 2005, 12:33

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •