5th March 2012, 09:57
2 out of 2 members found this post helpful.
Topicul asta mi se pare deschis la misto, pe bune... iar aia cu "Google e sclavul lui Wordpress" e cea mai penala chestie pe care am auzit-o vreodata.
AntonioTony, wordpress-ul daca il privesti ca pe un CMS, din punct de vedere seo este foarte eficient pentru orice tip de site. Faptul ca ai vazut tu un site ce nu rankeaza cum ti-ai dori nu este relevant, sunt o multime de factori aici.
Atata timp cat ai url-urile cum vrei tu, taguri meta cum vrei tu si continut chiar nu inteleg ce importanta ar avea platforma folosita.
Bogdan Calin, inainte de a mai face afirmatii dintr-astea deplasate, afla ca plugin-uri de ping (cred ca la asta te refereai) exista de cand e lumea si poti implementa unul pentru orice site, nu doar wordpress. Asadar, Google poate deveni "sclavul" oricarui cms daca stii sa-l dresezi.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de
chiptuning
5th March 2012, 10:03
1 out of 1 members found this post helpful.
Deferentele intre site-urile de anunturi nu sunt date de platforme, ci de ce face omul in spate, cum a a dus link-urile, calitatea link-urile, cum este ordonat continutul, internal link-ing, rata de continut proaspat, etc
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama