Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 26

Subiect: Eficient sau nu? De ce?

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Topicul asta mi se pare deschis la misto, pe bune... iar aia cu "Google e sclavul lui Wordpress" e cea mai penala chestie pe care am auzit-o vreodata.

AntonioTony, wordpress-ul daca il privesti ca pe un CMS, din punct de vedere seo este foarte eficient pentru orice tip de site. Faptul ca ai vazut tu un site ce nu rankeaza cum ti-ai dori nu este relevant, sunt o multime de factori aici.
    Atata timp cat ai url-urile cum vrei tu, taguri meta cum vrei tu si continut chiar nu inteleg ce importanta ar avea platforma folosita.

Bogdan Calin, inainte de a mai face afirmatii dintr-astea deplasate, afla ca plugin-uri de ping (cred ca la asta te refereai) exista de cand e lumea si poti implementa unul pentru orice site, nu doar wordpress. Asadar, Google poate deveni "sclavul" oricarui cms daca stii sa-l dresezi.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Deferentele intre site-urile de anunturi nu sunt date de platforme, ci de ce face omul in spate, cum a a dus link-urile, calitatea link-urile, cum este ordonat continutul, internal link-ing, rata de continut proaspat, etc
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

Implicit

Intrebarea lui AntonioTony, cred ca avea sens daca se referea la un plugin anume sau o tema pt anunturi. Atunci da, puteam dezbate daca ce face pluginul e bine sau nu.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

De acord cu Rares si Love
    Din moment ce prin cms WP poti obtine o pagina de anunt asemanatoare cu cea generata de o platforma dedicata, nu are motiv sa o vada altfel.
    De asta am intrebat daca e cumva si nu stiu vreun meta tag care ii spune lui google ca e site de anunturi.
    In final robotul de indexare interpreteaza comportamentul site-ului, nu numele platformei + ca daca il vede in directoare web, dmoz... alaturi de site-uri de anunturi, il asociaza cu ele.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    Topicul asta mi se pare deschis la misto, pe bune... iar aia cu "Google e sclavul lui Wordpress" e cea mai penala chestie pe care am auzit-o vreodata.

AntonioTony, wordpress-ul daca il privesti ca pe un CMS, din punct de vedere seo este foarte eficient pentru orice tip de site. Faptul ca ai vazut tu un site ce nu rankeaza cum ti-ai dori nu este relevant, sunt o multime de factori aici.
    Atata timp cat ai url-urile cum vrei tu, taguri meta cum vrei tu si continut chiar nu inteleg ce importanta ar avea platforma folosita.

Bogdan Calin, inainte de a mai face afirmatii dintr-astea deplasate, afla ca plugin-uri de ping (cred ca la asta te refereai) exista de cand e lumea si poti implementa unul pentru orice site, nu doar wordpress. Asadar, Google poate deveni "sclavul" oricarui cms daca stii sa-l dresezi.
    Atata timp cat eu care nu stiu despre SEO mare branza si reusesc sa-mi aduc site-urile in cautari fara tehnici extraterestre, consider ca Google e sclavul lui Wordpress (cu ghilimele alea de rigoare). Asadar si prin urmare, nu mi se pare deplasata afirmatia, atata timp cat eu am experimentat-o.

Asadar, Google poate deveni "sclavul" oricarui cms daca stii sa-l dresezi.
    Sunt convins, dar eu nu vorbesc de orice CMS, vorbesc de Wordpress.

P.S: Nu ma refeream numai la plugin-uri de ping, ci la CMS-ul de care vorbim aici.

Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

Implicit

Bogdan, cu atat mai mult ar trebui sa te abtii de la astfel de afirmatii daca nu ai incercat si altceva inafara de wordpress.

E ca si cum ar spune unul care a condus o singura masina in viata lui ca e cea mai tare masina. Nu nene, incearca-le pe toate si abia apoi vezi daca afirmatia ta mai sta in picioare.

Si ca sa incheiem aici, wordpress-ul este un CMS excelent dar nu face nimic special ce un alt CMS nu ar putea face, diferenta ar fi ca e cam cel mai usor de folosit si popular in acelasi timp.

Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    49

Implicit

Bogdan, cu atat mai mult ar trebui sa te abtii de la astfel de afirmatii daca nu ai incercat si altceva inafara de wordpress.

E ca si cum ar spune unul care a condus o singura masina in viata lui ca e cea mai tare masina. Nu nene, incearca-le pe toate si abia apoi vezi daca afirmatia ta mai sta in picioare.

Si ca sa incheiem aici, wordpress-ul este un CMS excelent dar nu face nimic special ce un alt CMS nu ar putea face, diferenta ar fi ca e cam cel mai usor de folosit si popular in acelasi timp.
    Dar nu am spus niciun moment ca e cel mai tare . Eu ii raspunsesem lui Antonio pentru ca pusese o intrebare legata de Wordpress.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de Bogdan Calin Vezi Post
    Atata timp cat eu care nu stiu despre SEO mare branza si reusesc sa-mi aduc site-urile in cautari fara tehnici extraterestre, consider ca Google e sclavul lui Wordpress (cu ghilimele alea de rigoare). Asadar si prin urmare, nu mi se pare deplasata afirmatia, atata timp cat eu am experimentat-o.

Sunt convins, dar eu nu vorbesc de orice CMS, vorbesc de Wordpress.

P.S: Nu ma refeream numai la plugin-uri de ping, ci la CMS-ul de care vorbim aici.
    Bogdan, eu am site-uri pe diverse platforme diferite de WP, si reusesc sa depasesc elegant site-uri pe WP la cuvinte in care respectivii pe langa faptul ca au WP ai si domenii exactmatch
    Afirmatia ta vine la fel cum sunt unii car eua fost toata viat acu o singura femeie, si afirma ca femeia lor este cea mai tare in pat. Dar daca ar fi cunoscut si alternative ............ ar fi avut poate alta parere
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    49

Implicit

Te cred, Lovelilife, nu neg, asta tine de fiecare. Gata, hai sa incetam, e cald si frumos afara (n-o zic ironic). Mi-am terminat "treaba" pe aici.

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    44
    Posturi
    1.090
    Putere Rep
    65

Implicit

@Rares - topicul chiar nu e deschis la mishto.

Faptul ca ai vazut tu un site ce nu rankeaza cum ti-ai dori nu este relevant, sunt o multime de factori aici.
    Daca nu observam aceste discrepante intre wordpress si platformele dedicate pt anunturi, nu as fi intrebat asa ceva. Problema nu este ca am vazut un site ce nu rankeaza asa cum mi-as dori, problema este ca acel site este singurul care se apropie putin de celelalte, dar e inca departe. Poate totul se petrece doar in mintea mea, dar sper ca dupa raspunsul lui lovelife sa ma lamuresc definitiv.

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    am site-uri pe diverse platforme diferite de WP, si reusesc sa depasesc elegant site-uri pe WP la cuvinte in care respectivii pe langa faptul ca au WP ai si domenii exactmatch
    @Lovelife - asta asteptam sa aud. Acum, ca sa inteleg odata pentru totdeauna - crezi ca aceasta diferenta este data de platforma? Sau pur si simplu pentru ca investesti tu mai mult timp/bani/link-uri in acele site-uri?
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Timpul - cel mai mare dusman al meu - Cum il pot organiza eficient?
    De Sandu Stefan în forumul Comunitatea Seopedia
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 13th January 2012, 23:20
  2. Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 30th December 2005, 12:33

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •