E adevarat ca Google si-a facut update la algoritm in ultimele 2 saptamani sau mi se pare mie?
E adevarat ca Google si-a facut update la algoritm in ultimele 2 saptamani sau mi se pare mie?
Ceva schimbari au fost, un site a disparut din cautari fara sa-mi dau seama de ce, faza e ca a si aparut pe prima pagina la cautari fara sa-i fac ceva(micronisa)
Acum pe bune, de ce nu cauti pe Google daca au fost aduse modificari algoritmului? Uite aici: 17 search quality highlights: January - Inside Search
Nu inteleg, vroiai sa-ti dea cineva un raspuns special pentru tine sau ai dorit sa deschizi un topic nou asa ca sa te afli in treaba. De obicei in aceasta arie se deschid topicuri relevante si de interes nu de genul "E adevarat ca...?"
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
da, pe 7 februarie a fost facut update
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Am putea totusi discuta despre cum a influentat acest update site-urie.
Eu am 2 site-uri cu vechime de aproximativ 1 an si cateva luni, au avut pagerank 2 si au ramas la fel.
In schimb am observat si inca mai observ ca danseaza prin google, urmaresc frecvent pozitia dupa cateva cuvinte cheie si aproape de la o zil la alta se schimba cand sunt in pozitia 20 cand nu ma regasesc printre primele 1000 inca nu stiu daca am scazut in pozitionare pentru ca alterneaza de la o zi la alta.
La voi cum se comporta site-ul?
Plus 18-19 ianuarie - penalizare pe google.ro? unde au fost discutate efectele ultimul mare update, schimbarile ce au avut loc si ce modificari ar fi indicate, in unele cazuri.
"Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)