Numele domeniului
Actualizarea constanta continutului
Backlinkurile
On-page SEO
Stiu ca cele mai comode sunt directoarele si daca mai stie cineva si altele in afara de cele de sus cred ca ar fi informatii binevenite, dar pentru IBL-uri catre paginile interne se mai pot folosi si siteurile de anunturi/articole... ( cateva exemple nu tocmai grozave dar altele n-am gasit pe .ro: articole.org/ , portal-articole.ro/ , prarticles.com/ ). Si nu degeaba o bazaiam pe Cristina... astfel se pot obtine linkuri contextuale catre paginile interne.
Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.
O intrebare legata de actualizarea continutului: linkurile interne care se afisaza pe prima pagina prin rotatie pot fi considerate actualizare zilnica de continut? Adica de fiecare data cand trece pe acolo Google vede altceva, considera ca este o pagina al carei continut se actualizeaza mereu? Sintetizand, intrebarea mea este: e bine ca linkurile interne (o parte din ele) sa se afiseze prin rotatie sau sa fie statice?
Dar daca pui pe o pagina linkuri spre pagini noi create? De ex o lista de 5-10 linkuri. Se considera ca acea pagina si-a actualizat continutul ?
Adica, pagina va fi tratata ca pagina principala a unui blog ? O va vizita zilnic ? (sau mai des, cum se intampla la bloguri)
Sau intreb altfel, fiind fix acelasi lucru: daca modifici o tema wp si afisezi pe prima pagina doar linkuri catre posturi, cum va trata google pagina ?
Nu cred ca e foarte important cat de des viziteaza Google o pagina, decat daca o updatezi des si vrei sa o reindexeze. Probabil ca cel mai des e vizitat indexul si e de preferat ca el sa linkeze catre cele mai importante pagini, care sa linkeze la randul lor catre urmatoarele ca importanta. In felul asta un site cu un Trust Rank bun ar trebui sa aiba paginile importante vizitate de cateva ori pe zi.
Aș spune linkuri dar îmi amintesc instant de site-ul pe care am încercat să-l urc în căutări exclusiv din linkuri.
Am încercat să aduc site-ul fostului meu liceu pe prima cautare la o sintagmă caraghioasă, nu foarte competitivă. Construit tone de linkuri dintre care câteva cu autoritate măricică. M-am chinuit vreo două luni și nimic, nici măcar top1000.
Cu siguranță linkurile sunt cel mai important factor însă rețeta pentru a urca sus ți-o faci din mai multe ingrediente.
stiu ca o sa imi sariti toti in cap dar cred ca pe departe numele domeniului o sa revin si cu explicatii.
Iar daca ma insel sper sa imi explicati de ce
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
keyword: insurance quotes
5000 de linkuri vs 25000 de linkuri .(locul 1 vs locul 2)
Si sunt mai multe exemple pe care pot sa le dau dar am ales un keyword random pe care nu am de gand sa concurez si eu si cel mai probabil nimeni de aici
Sigur mai intervin si alte chestii cum ar fii titlu(si alte tehnici on page) si calitatea linkurilor dar totusi sunt de parere ca daca ai domeniul keyword.com si keyword sa fie primu cuvant in titlu poti intrece pe cineva cu mai multe linkuri chiar daca acestea au o calitate mai mare
Ultima modificare făcută de melc; 17th January 2011 la 03:16.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)