Vezi Rezultate Sondaj: Cel mai important factor SEO

Alegători
156. Nu puteţi vota în acest sondaj
  • Numele domeniului

10 6,41%
  • Actualizarea constanta continutului

34 21,79%
  • Backlinkurile

92 58,97%
  • On-page SEO

20 12,82%
Pagina 6 din 9 PrimulPrimul ... 45678 ... UltimulUltimul
Rezultate 51 la 60 din 86

Subiect: Cel mai important factor SEO

Cristina Andrei este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    11th April 2008
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    45
    Posturi
    337
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de 1nesco Vezi Post
    Asta nu e neaparat un lucru rau.
    Dimpotriva, e o potentiala zona de dezvoltare pentru directoarele web care aproba doar subpagini.
    Avem macar un director de genul acesta pe .ro?
    Quicklink.ro si urls.ro au acceptat link catre o pagina interna pentru un site de care ma ocup, dar nu sunt orientate special spre pagini interne.

Andrei S este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    453
    Putere Rep
    33

Implicit

Stiu ca cele mai comode sunt directoarele si daca mai stie cineva si altele in afara de cele de sus cred ca ar fi informatii binevenite, dar pentru IBL-uri catre paginile interne se mai pot folosi si siteurile de anunturi/articole... ( cateva exemple nu tocmai grozave dar altele n-am gasit pe .ro: articole.org/ , portal-articole.ro/ , prarticles.com/ ). Si nu degeaba o bazaiam pe Cristina... astfel se pot obtine linkuri contextuale catre paginile interne.
    Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.

slobodan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Vârstă
    47
    Posturi
    582
    Putere Rep
    39

Implicit

O intrebare legata de actualizarea continutului: linkurile interne care se afisaza pe prima pagina prin rotatie pot fi considerate actualizare zilnica de continut? Adica de fiecare data cand trece pe acolo Google vede altceva, considera ca este o pagina al carei continut se actualizeaza mereu? Sintetizand, intrebarea mea este: e bine ca linkurile interne (o parte din ele) sa se afiseze prin rotatie sau sa fie statice?

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Citat Postat în original de slobodan Vezi Post
    O intrebare legata de actualizarea continutului: linkurile interne care se afisaza pe prima pagina prin rotatie pot fi considerate actualizare zilnica de continut? Adica de fiecare data cand trece pe acolo Google vede altceva, considera ca este o pagina al carei continut se actualizeaza mereu? Sintetizand, intrebarea mea este: e bine ca linkurile interne (o parte din ele) sa se afiseze prin rotatie sau sa fie statice?
    Nu are cum sa vada ca fiind o actualizare de continut daca pui linkuri catre pagini deja indexate si care nu s-au schimbat prea mult.

Eu prefer sa am linkurile statice, pentru ca nu e foarte bine pentru o pagina sa-si piarda backlinkurile.

Bukum este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Vârstă
    33
    Posturi
    417
    Putere Rep
    31

Implicit

Dar daca pui pe o pagina linkuri spre pagini noi create? De ex o lista de 5-10 linkuri. Se considera ca acea pagina si-a actualizat continutul ?

Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Citat Postat în original de Bukum Vezi Post
    Dar daca pui pe o pagina linkuri spre pagini noi create? De ex o lista de 5-10 linkuri. Se considera ca acea pagina si-a actualizat continutul ?
    Depinde ce intelegi prin "Se considera ca acea pagina si-a actualizat continutul ?". Pagina si-a schimbat continutul, dar probabil schimbarea va influienta DOAR celelalte pagini catre care linkeaza si nu pagina in sine.

Bukum este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Vârstă
    33
    Posturi
    417
    Putere Rep
    31

Implicit

Adica, pagina va fi tratata ca pagina principala a unui blog ? O va vizita zilnic ? (sau mai des, cum se intampla la bloguri)

Sau intreb altfel, fiind fix acelasi lucru: daca modifici o tema wp si afisezi pe prima pagina doar linkuri catre posturi, cum va trata google pagina ?

Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Citat Postat în original de Bukum Vezi Post
    Adica, pagina va fi tratata ca pagina principala a unui blog ? O va vizita zilnic ? (sau mai des, cum se intampla la bloguri)

Sau intreb altfel, fiind fix acelasi lucru: daca modifici o tema wp si afisezi pe prima pagina doar linkuri catre posturi, cum va trata google pagina ?
    Nu cred ca e foarte important cat de des viziteaza Google o pagina, decat daca o updatezi des si vrei sa o reindexeze. Probabil ca cel mai des e vizitat indexul si e de preferat ca el sa linkeze catre cele mai importante pagini, care sa linkeze la randul lor catre urmatoarele ca importanta. In felul asta un site cu un Trust Rank bun ar trebui sa aiba paginile importante vizitate de cateva ori pe zi.

doro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    8th September 2007
    Locaţie
    Berlin / Bucharest
    Posturi
    988
    Putere Rep
    41

Implicit

Aș spune linkuri dar îmi amintesc instant de site-ul pe care am încercat să-l urc în căutări exclusiv din linkuri.
    Am încercat să aduc site-ul fostului meu liceu pe prima cautare la o sintagmă caraghioasă, nu foarte competitivă. Construit tone de linkuri dintre care câteva cu autoritate măricică. M-am chinuit vreo două luni și nimic, nici măcar top1000.
    Cu siguranță linkurile sunt cel mai important factor însă rețeta pentru a urca sus ți-o faci din mai multe ingrediente.

melc este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    21st February 2008
    Locaţie
    berceni city
    Vârstă
    37
    Posturi
    42
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

stiu ca o sa imi sariti toti in cap dar cred ca pe departe numele domeniului o sa revin si cu explicatii.
    Iar daca ma insel sper sa imi explicati de ce

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

keyword: insurance quotes

5000 de linkuri vs 25000 de linkuri .(locul 1 vs locul 2)
    Si sunt mai multe exemple pe care pot sa le dau dar am ales un keyword random pe care nu am de gand sa concurez si eu si cel mai probabil nimeni de aici

Sigur mai intervin si alte chestii cum ar fii titlu(si alte tehnici on page) si calitatea linkurilor dar totusi sunt de parere ca daca ai domeniul keyword.com si keyword sa fie primu cuvant in titlu poti intrece pe cineva cu mai multe linkuri chiar daca acestea au o calitate mai mare
    Ultima modificare făcută de melc; 17th January 2011 la 03:16.

Pagina 6 din 9 PrimulPrimul ... 45678 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cel mai important Tag
    De int21hi în forumul Google
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 2nd December 2010, 19:45
  2. https un factor SEO ?
    De Razvan Badu în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 27
    Ultimul Post: 19th November 2010, 05:09
  3. Viteza de incarcare - factor seo
    De vladgidea în forumul Google
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 10th April 2010, 19:42
  4. SERP factor: Quality Content vs. Code To Content Ratio – vă invit la discuţii
    De Hobart în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 24th November 2009, 14:24
  5. Important
    De raulll în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 5th December 2007, 19:11

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •