Sunt mai bune, aveti mai multi vizitatori.. ma gandesc ca atrage atentia mai mult, dar depinde de nisa, daca e pt jocuri banuiesc ca merge, daca e ceva mai serios cu useri destepti nu vor da click.
Ce parere aveti?
Sunt mai bune, aveti mai multi vizitatori.. ma gandesc ca atrage atentia mai mult, dar depinde de nisa, daca e pt jocuri banuiesc ca merge, daca e ceva mai serios cu useri destepti nu vor da click.
Ce parere aveti?
mie mi se pare inutil si aiurea.
In general, astfel de titluri sunt scanate ca spam. Eu zic sa-ti faci un test. Sunt convins ca un titlu cu ALL caps, va fi mai putin clickuit decat unul normal.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Dupa parerea mea, acest mod de a folosi titlul unui site pentru motoarele de cautare este spam
Din cate stiu eu, google nu face diferenta intre textul "capitalizat" si cel normal. Nu te poate penaliza pentru ca ai tilurile scrise cu litere mari. Problema e alta... un titlul scris cu litere mari, este un pic mai greu de citit si nici nu arata prea bine. Dupa cum a spus si Cristian, s-ar putea sa atragi mai putine clickuri in cautari.
Tot titlul sa fie scris cu caps lock sau doar prima litera a fiecarui cuvant?
bravo myamar, mi-ai luat vorba din gura. Merg pe forma TITLU MEU - Scurta descriere misto . Si functioneaza foarte bine.
E cu dus întors chestia asta. TITLUL MEU - Descriere e ok atâta timp cât în titlu sunt cuvinte scurte. Dar tot tilul scris cu CAPS, subscriu aici, îl văd tot ca pe o formă de spam. E forțat, e prea mult. Ca să fac o paralelă: dacă ai de spus ceva interesant nu e necesar să urli. Cine vrea să te asculte tot o să te asculte.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)