@Marius Cristian - mersi, un raspuns concret la intrebarile mele. Chiar ma gandeam si eu ca si big la o ultima solutie cu schimbarea domeniului. Eu chiar am "Tag" in domeniu si ma gandesc ca poate google ar considera toate paginile domeniului ca fiind tag-uri si nu le indexeaza. Studiu nu am facut pentru ca nu a fost niciodata iubit cine stie ce de Google, la inceput avea vreo 200 unici/zi organici dar nu am dat importanta.

@big - si eu iau din Yahoo si Bing traffic bunicel, domeniu super ok, usor de retinut si chiar mi-ar placea daca s-ar salva cu tot cu domeniu.

@haotik - sigur ca da, si marmota tot cu staniolul se juca.

@alinalin0 - Eu zic ca nu e cazul la nici unul din factorii respectivi. Adresa e mentag.com

@Krumel - tu ai renunta la un site care are 4000-5000 unici/zi fara Google si aduce cateva sute bune de euro pe luna? Nici eu n-as renunta, tocmai d-asta ma tot chinui sa caut solutii sa-l placa si Google pentru ca mi-ar putea aduce un boost sanatos de traffic organic daca n-ar fi penalizat.

Banat nu e pentru ca apare ceva indexat, dar e indexat foarte rar si pe chestiile indexate dupa titlul articolului chiar daca e unic... nu apare decat printre utlimele pozitii, deci e ceva drastic acolo.