Daca am 2 situri pe acelas host si unul este banat de google este posibil ca si celalat site sa fie afectat ??
google baneaza dupa adresa sau poate si dupa IP ?
Daca am 2 situri pe acelas host si unul este banat de google este posibil ca si celalat site sa fie afectat ??
google baneaza dupa adresa sau poate si dupa IP ?
Intrebarea #2: Evident ca poate bana dupa orice doreste...Poate bana un IP, ceea ce duce in cazul shared hosting la afectarea mai multor siteuri, sau poate altera doar un domeniu/subdomeniu...
Intrebarea #1: Da, este posibil, dar nu obligatoriu.
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
google ban dupa IP? mi se pare ciudat rau de tot. este ceva 'oficial' sau din auzite? totusi cred ca big G nu e asa primitiv sa nu cunoasca faptul ca poate afecta multe alte site-uri fara nici o legatura cu cel in cauza, doar fiindca unul a fost banat.
Din cate stiu orice penalizare Google este legata de adresa de URL si nu de IP.
http://www.bytestart.co.uk/content/1...ogle-ban.shtml![]()
Omul a intrebat clar: "poate si dupa IP ?" Raspunsul mai mult decat logic fara sa fie necesar un raspuns oficial este ca DA! Poate face orice doreste... Daca o face sau nu, sau cat de des aplica ban/ip asta nu cred ca o stie nimeni in afara de G. Daca pe un IP exista multe siteuri care "il incomodeaza" fii sigur ca nu va avea nicio remuscare sa baneze IPul respectiv ...
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
da google baneaza si ip si tot ce aveam pe ip-ul ala s-a cam ofilit sa zic asa, am patit-o deci stiu ce zic.
da google e cam dur![]()
bine bine, tot ce aveai pe IP-ul ala, si cred creat o legatura intre ele. Adica un site link-a spre altul. Mie imi este totusi greu sa cred ca baneaza pe IP fara ca site-urile sa aibe ceva comun intre ele (link). Dar voi, cei ce ati patit-o, stiti mai bine![]()
intre destule era link , dar nu intre toate . dar banuiesc ca tu povesti din auzite nu din experiente![]()
nu pe auzite, ci pe intuitie. Gandesc ce ar face G in cazul asta, si am ajuns la concluzia de mai sus![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)