Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 15 din 15

Subiect: creare subiect nou in marketplace

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    92

Implicit

@emanuel, nu consider replica ta un atac, stai linistit. Exista un regulament. Bun, rau, trebuie respectat. Punct.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Ovidescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    28th April 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    294
    Putere Rep
    25

Implicit

Am ajuns la acest subiect intamplator, deoarece si eu doream sa aflu acelasi lucru ca si "xplicit 101". Spui ca nu e o atitudine tocmai sanatoasa daca intri pe seopedia doar pentru joburi, insa eu sunt content writer si ma confrunt cu aceasi problema ca si userul mai sus mentionat. Am mai scris pe seopedia, insa doar la subiecte care ma intereseaza. Stiu si eu si tu ca pot scrie aiurea pe forum posturi pana ajung la 30, dar acest tip de control nu ajuta pe nimeni. Au contraire, ii ajuta pe content writer-ii care posteaza mult si -de multe ori- aiurea.
    Fiind si eu in perioada junioratului Seopedia, imi permit sa punctez cateva aspecte, din punctul de vedere al unui nou venit, care (zic eu) a respectat regulamentul si n-a cracnit in fata lui.
    Sa-ti explic si de ce, asa cum am inteles eu:
    1 - Aici este o comunitate, nu un website cu anunturi gratuite. Daca n-ar exista reguli stricte, oricare omulet cu internet acasa ar intra si ar posta anunturi pe diverse teme, de unde ar rezulta o poluare masiva si o ceata totala in privinta credibilitatii. Nu e usor sa cauti un om cu care sa lucrezi serios, mai ales in Balcani, iar forumul asta are niste oameni care au expertiza in anumite domenii si sunt (dovedit din postari si reviewuri) seriosi si cu bun simt.
    2 - Nu e atat de greu sa faci pe placul unei comunitati in care vrei sa patrunzi, chiar daca unii dintre membri nu-ti sunt agreabili si tu nu esti agreabil lor. Intre persoane civilizate exista dialog. Si daca vezi ca unul nu e capabil de dialog, ignora-l. Intr-o comunitate e nevoie de intelegere si acceptare, nu neaparat de iubire. Sunt destule subiecte pe forum in care un content writer poate interveni in discutie. Asa iti formezi o carte de vizita, in functie de cum pui problema principial, cat de corect scrii gramatical si multe altele. Asa ajung oamenii sa te cunoasca, cat de cat, si sa aiba incredere in tine.
    3 - E nedelicat si incorect sa comentezi niste reguli in felul asta, e cam ca atunci cand intri pentru prima data in casa unui om si-i spui ca nu-ti place tabloul din sufragerie. Omul te-a acceptat in casa lui, ai intrat fiindca ai vrut, nu obligat. A, daca l-ai ajutat saptamana trecuta la caratul mobilei, i-ai facut cadou o stampa japoneza si ati fost la carciuma impreuna de sapte ori, iti poti permite sa-i sugerezi elegant sa-l schimbe, dar pana atunci...

Concluzionand, eu cred ca restrictiile sunt necesare, chiar daca pot parea neplacute si inutile la prima vedere. Si ca sa te citez, fara nicio urma de ironie, te rog sa n-o interpretezi personal. E doar pozitia unui nou venit care (dupa cum puncta Roby) intelege ca regulile trebuiesc respectate, indiferent cat de perfectibile sunt.

Cosmin Emanuel este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit

Buna
    Multumesc pentru argumentatie, insa tot nu sunt de acord. La punctul 1 ai spus ca "Aici este o comunitate, nu un website cu anunturi gratuite". Well, rubrica de marketplace chiar e una de anunturi. Din punctul meu de vedere, mult mai normala ar fi taxarea anunturilor de la aceasta rubrica, asa cum face cwr, unde trebuie sa platesti un abonament pentru a posta.

La punctul 3 ai spus ca "E nedelicat si incorect sa comentezi niste reguli in felul asta, e cam ca atunci cand intri pentru prima data in casa unui om si-i spui ca nu-ti place tabloul din sufragerie". Parerea mea este ca ai inteles gresit ce inseamna acest forum, sau ce ar trebui sa insemne. Aici nu e casa unuia dintre useri (asa cum gresit inteleg unii) ci un loc de intalnire, de asta este "Forum". Eu doar am facut o sugestie legata de una dintre reguli. Bineinteles insa ca daca majoritatea e de acord cu ea, ma supun sau plec.
    Numai bine.

crt
    crt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    9th March 2011
    Locaţie
    Targu Jiu
    Posturi
    466
    Putere Rep
    34

Implicit

Cosmin, 9 din 10 utilizatori care se inregistreaza pe seopedia accepta regulile asa cum sunt si au rabdare pana vor putea sa posteze in sectiunea respectiva. Propunerile tale au mai fost discutate. Sectiunea marketplace a fost facuta ca un bonus pt. utilizatorii care isi aduc contributia in comunitate. Este exclus momentan sa se ceara taxe.

Daca fiecare utilzator nemultumit de reguli (sau care nici macar nu le-a citit) ar deschide un topic nou unde am ajunge?

indiscutabil34 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    12th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    377
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de Cosmin Emanuel Vezi Post
    Buna
    Am ajuns la acest subiect intamplator, deoarece si eu doream sa aflu acelasi lucru ca si "xplicit 101". Spui ca nu e o atitudine tocmai sanatoasa daca intri pe seopedia doar pentru joburi, insa eu sunt content writer si ma confrunt cu aceasi problema ca si userul mai sus mentionat. Am mai scris pe seopedia, insa doar la subiecte care ma intereseaza. Stiu si eu si tu ca pot scrie aiurea pe forum posturi pana ajung la 30, dar acest tip de control nu ajuta pe nimeni. Au contraire, ii ajuta pe content writer-ii care posteaza mult si -de multe ori- aiurea.
    Sper sa intelegi ca postul meu nu e un atac la persoana.
    Numai bine
    Crezi tu ca daca te apuci sa scrii "aiurea" pe forum, iei pozitive, sau negative? Tocmai asta este, se formeaza un echilibru.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Adaugare Post Name in SUBIECT Contact form 7
    De staycu în forumul WordPress
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 10th April 2013, 10:45
  2. Un Subiect Vechi dar Fierbinte...
    De northwish în forumul Google
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 27th August 2011, 15:20
  3. Un subiect rar pe Seopedia
    De Dan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 20