Aviz spamerilor: spamul pe PM duce la banarea imediata a spamerului.
Va rog, daca primiti spam pe PM, sa-l raportati.
Destul primesc tone de spam pe toate emailurile mele, asta-mi mai lipsea, sa primesc spam si pe PM.
Aviz spamerilor: spamul pe PM duce la banarea imediata a spamerului.
Va rog, daca primiti spam pe PM, sa-l raportati.
Destul primesc tone de spam pe toate emailurile mele, asta-mi mai lipsea, sa primesc spam si pe PM.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Pune-l sus
Doar doar il vad cei interesati.
Tks
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Daca eu , sa zicem caut sa cumpar advertutorial si primesc pe PM niste oferte, desi am specificat in post ca vreau ofertele in post, sunt considerate spam ?, sau daca pun o intrebare SEO (link building) si cineva se ofera pe PM sa ma ajute (contra cost, ca gratis....) e spamm ?
Noi nu avem cum sa verificam cine ce PM primeste.
Deci daca cineva considera ca a primit un spam si da report la PM, vom lua masurile de rigoare.
Eu am patit asa, am cumparat un link de la cineva.. Cumparand acel link am vorbit cu respectiva persoana unpic si pe forum, pe posturi.
Dupa o vreme am primit PM ceva de genul asta : " am vazut ca esti interesat de linkuri, uite ce ofer eu bla, bla"
Asta poate fi considerat spam? Eu nu am cerut nici o informatie de la cei care vand links sau advertoriale.
Bre, aci e SEOpedia.
Stim toti ce e si ce nu e spam, fie pe pm, fie pe yahoo mess.
Totusi, pt incepatori: daca in thread s-au cerut oferte si pe pm= nu e spam.
Firesc e ca persoana care a dechis topicul, in momentul in care si-a rezolvat problema, sa ceara inchidere thread ca sa nu mai primeasca oferte.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Era un "awaiting moderation". L-am sters si am modificat la setari sa nu mai poata trimite astia email. Daca mai primiti de acum incolo sa ziceti, sa ma uit daca ar mai fi ceva de setat.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)