Daca am initiat un subiect si peste 5 minute nu-mi mai place titlul, cum il schimb? Daca dau editare avansata, imi apare un titlu, dar se pare ca titlul ala apare sub username si nu e titlul threadului. Sper ca nu v-am incurcat in titluri![]()
Daca am initiat un subiect si peste 5 minute nu-mi mai place titlul, cum il schimb? Daca dau editare avansata, imi apare un titlu, dar se pare ca titlul ala apare sub username si nu e titlul threadului. Sper ca nu v-am incurcat in titluri![]()
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Thread Tools - Edit thread.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Krumel, eu la Thread tools, la sectiunile pe care nu le moderez eu, n-am decat: close, move, copy, delete thread.
Se pare ca moderatorii nu au optiune de editat titluri de topicuri.
Deja ma depaseste...sa il asteptam pe Cristian.
Fiind intr-o lista de thread-uri, din categoria unde e fiecare moderator, dai dublu click oriunde in dreapta titlului thread-ului (vezi screenshot), si apare modul de edit titlu (vezi screenshot).
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Cristi, ideea era sa pot schimba titlul acolo unde nu sunt moderator, la un thread deschis de mine. Ca altfel, mergea si varianta lui Krumel.
Pai poti schimba doar in sectiunea pe care o moderezi, doar.
De aia s-au dat sectiuni pentru fiecare.
Probabil tot cu Cristian trebuie sa vorbesti.
![]()
Da mai, dar nu vreau sa moderez pe nimeni. Vreau doar sa schimb titlul unui subiect deschis de mine. Pe majoritatea forumurilor, cand dau edit, pot sa-mi editez si titlul, fara sa fiu moderator.
Dai Edit la primul post din thread, si dai "Go advanced" .. Ai acolo title de editat.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Acolo am si incercat, dar nu se modifica decat titlul de sub username, in cazul meu "spam managementcomputer.ro". Titlul threadului ramane neschimbat.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)