Buna ziua,
Vreau sa postez un anunt in marketplace, am un site de vanzare dar nu vad nicaieri butonelul 'creare subiect nou'.
Ce trebuie sa fac/cotizez ca sa pot posta un anunt acolo?
Multumesc
Buna ziua,
Vreau sa postez un anunt in marketplace, am un site de vanzare dar nu vad nicaieri butonelul 'creare subiect nou'.
Ce trebuie sa fac/cotizez ca sa pot posta un anunt acolo?
Multumesc
am inteles. pai mie in 30 de zile imi creste barba....
Arunca te rog o privire pe regulament. Marketplaceul este un privilegiu, nu un drept. Daca unicul tau scop aici e bazarul, nu e o atitudine tocmai sanatoasa din partea ta.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Al 257-lea topic despre reputatii - postez pentru un prieten
poti aici sa postezi?
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
asta e reclama la spuma de barbierit deja.
Buna
Am ajuns la acest subiect intamplator, deoarece si eu doream sa aflu acelasi lucru ca si "xplicit 101". Spui ca nu e o atitudine tocmai sanatoasa daca intri pe seopedia doar pentru joburi, insa eu sunt content writer si ma confrunt cu aceasi problema ca si userul mai sus mentionat. Am mai scris pe seopedia, insa doar la subiecte care ma intereseaza. Stiu si eu si tu ca pot scrie aiurea pe forum posturi pana ajung la 30, dar acest tip de control nu ajuta pe nimeni. Au contraire, ii ajuta pe content writer-ii care posteaza mult si -de multe ori- aiurea.
Sper sa intelegi ca postul meu nu e un atac la persoana.
Numai bine
Inainte sa deschideti un subiect aruncati ochii Regulament Seopedia , asa veti avea mai putin de suferit.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)