Pe forum incearca sa dai cu search. In cazul in care nu gasesti, cred ca cea mai potrivita resursa ar fi Lista directoarelor web româneti
Pe forum incearca sa dai cu search. In cazul in care nu gasesti, cred ca cea mai potrivita resursa ar fi Lista directoarelor web româneti
dirpedia am observat ca nu mai este actualizat, nu a mai aprobat directoare noi, etc
Foarte de ajutor lista. Multumesc frumos!
Foarte buna lista. Multumesc mult.
Un sfat cat se poate de bine intentionat:
Inainte de a posta pe forum gandeste-te daca informatia respectiva aduce un beneficiu comunitatii, in caz contrar este doar o pierdere de timp atat pentru tine cat si pentru ceilalti membrii ai forumului.
Ideal ar fi daca ai citi si urmatoarele legi ale forumului constitutia, codul penal si ordonanta de acordare a privilegiilor![]()
Apoi iesit in strada pentru a cere mariri.
Nu prea voteaza oamenii cu mine.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Ideea este buna doar ca nu este suficienta iesirea in strada, mai trebuie sa fie de acord si administratia prezidentiala![]()
Mai foloseşte cineva directoare web in 2016? Mai funcţionează?
Eu am mai folosit. Cel putin pentru site-urile romanesti merge. Doar ca trebuie sa fii atent pe ce tip de directoare iti pui link-ul.
Si cum triezi junkul de directoarele care inca sunt OK? Multumesc.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)