cauta.jpg
In masura in care se poate, cred ca ar ajuta pe multi un "cauta mai mare"
cauta.jpg
In masura in care se poate, cred ca ar ajuta pe multi un "cauta mai mare"
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Tone de informatie super buna "zace" aici de ani buni, fiind valabila si astazi.
Nea Krumel are o expresie faina: "timp de citire... n minute".
Similar si scoala de seo: timp de citire 2-3 luni (posibil 4). Imposibil sa nu gasesti ceea ce cauti.
Acum, ca la un supermarket, sper sa nu se ajunga la faza (nu stiu daca a fost banc) unde clientii vroiau sa actioneze in instanta supermarketul ca avea prea multe produse si nu stiau ce sa aleaga![]()
Mi se spunea 1nesco
offtopic
@1nescu de ce pui mereu ancora "scoala de seo"cand te referi la forum? Nu ajuta cu nimic pentru ca nu este primul link in pagina spre main page
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Corect, asa e azi.
Dar peste 5 ani?
Mi se spunea 1nesco
Template-ul forum-ului e destul de complicat in spate. Css-ul e generat dinamic. O sa incerc sa ma uit sa vad ce se poate face. Il vreti mai mare, in aceeasi zona? Sau, alte idei?
Boingeanu Ben
Mare si in centru pls ca stiu ce zic.
Am vazut ca multi useri noi, in loc sa caute, intreaba direct "cum se face". Sa le spui mereu "cauta ca e" sau sa cauti in locul lor...
Altfel se pune problema daca arata ce au cautat, ce au gasit si ce au nevoie efectiv. Parca iti mai vine sa-i ajuti.
Ultima modificare făcută de Sorin Frumuseanu; 15th January 2011 la 13:39.
Mi se spunea 1nesco
Apropo, poate ati vazut asta:
search-tagcloud.jpg
Mi se pare interesanta. Nu stiu cat e de reala, dar sigur e interesanta.
1nesco, problema ta avusese o rezolvare.. versiunea veche avea un modul care iti spunea daca exista deja subiecte despre ceea ce vrei sa postezi. Acum vad ca nu mai e, era utila.
La fel, Similar Threads e o resursa foarte buna ptr a gasi topicuri asemanatoare.
Dar ptr asta trebuie sa stii sa folosesti un forum.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Da, tagurile. Uneori le si completez.
In masura in care "caut" mare, centrat nu afecteaza functionalitate forum, zic sa ramana.
Mi se spunea 1nesco
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)