iti recomand sa vrifici cu ajutorul unui tool.... backlinkwatch.com e foarte bun. sau chiar sa le iei Manual la verificare, dar ATENTIE: la peste 90 % din directoarele pe RO, nu le merg functia search.
iti recomand sa vrifici cu ajutorul unui tool.... backlinkwatch.com e foarte bun. sau chiar sa le iei Manual la verificare, dar ATENTIE: la peste 90 % din directoarele pe RO, nu le merg functia search.
Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila
As vrea sa adaug in aceasta lista si directorul www.top10link.ro PR3 Vechime 3 ani
mersi mult marius!
Vin si eu cu un director web, casamoda.info , necesita cont pentru listare, aprobare in 24h.
Display Iphone - Componente si accesorii telefoane mobile.
Foarte multe liste si linkuri la directoare au disparut si trebuie actualizate![]()
Salut ! O lista de directoare romanesti la zi (2014) exista undeva pe forumul asta ? multumesc
Pe forum incearca sa dai cu search. In cazul in care nu gasesti, cred ca cea mai potrivita resursa ar fi Lista directoarelor web româneti
dirpedia am observat ca nu mai este actualizat, nu a mai aprobat directoare noi, etc
Foarte de ajutor lista. Multumesc frumos!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)