Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila
Io stiu Zettule? Chiar trebuie amestecate cele .ro cu cele .en ?![]()
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
ah....scz......dar n-am stiut ca trebuie doar cele care au extensia .ro .
![]()
Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila
Multumesc pentru lista
Puteti inscrie moka si foarte repede si pe Site Director, director de link-uri si articole,SEO Friendly
Foarte nasol ca lista se modifica mereu si nu prea poti sa o folosesti la mai multe site-uri daca e distanta intre ele .
De ce este valabila licenta doar pentru 2 ani de zile de la data achizitionarii?...practic la fiecare 2 ani trebuie platiti alti 53 euro si pentru ce?
Din lista de directoare romanesti(1025) nu cred ca sunt mai mult de 600 functionale...restul sunt domenii vandute,suspendate,nefunctionale...practic nu sunt verificate deloc...chiar daca probabil multi useri care au folosit programul asta si au dat report link...tot nu au fost sterse din lista.
Multe site-uri nu le deschide acest program "Website Submitter"...desi daca sunt accesate din browser se deschid foarte bine, imi pare rau ca l-am achizionat cu 2 ani in urma.
Multumesc Marius pt lista de directoare romanesti!
As vrea sa adaug si eu doua directoare ale unui prienten, pe care nu cred ca le ai in lista :
Director web gratuit romanesc - Director articole - PR 2
Director web gratuit romanesc - PR 1
Ambele directoare sunt cu linkuri dofollow, gratuite si nu cer link reciproc.
PS : puteti adauga si articole.
SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.
Incercati si directorul meu
Inscriere rapida, fara creare de cont.
Director 100% Romanesc | ro-dir.com -> director in dezvoltare
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)