O sa incerca sa fac si eu o lista cat mai completa.
gotic
O sa incerca sa fac si eu o lista cat mai completa.
gotic
Ultima modificare făcută de gotic; 30th January 2008 la 18:45.
Inscrierea in directoarele romanesti si cele straine imi garanteaza un PR de macar 4? Si daca da, in cat timp? Multumesc
Sper sa te ajute ca si raspuns la intrebarile tale urmatoarele doua experimente. Am facut un experiment cu inscrierea de directoare:
How to get from PR0 to PR4 using only Directory Submission - Submit Suite Blog
si cu publicarea de articole:
Article submission experiment - Submit Suite Blog
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Update pentru 27.01.2008:
- Din lista din decembrie am eliminat din lista 43 de directoare (pe motivul de eroare 404, schimbarea profilului intre timp, popup-s insistente cu “votati in top 100″).
- ain decembrie pana in ianuarie am adaugat 56 de noi directoare. Remarc si o clara imbunatatire in calitate si design
- lista contine la aceasta data 483 de directoare romanesti.
Daca aveti sugestii de noi directoare romanesti se pot adauga aici sau posta aici.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Am creeat o lista cu peste 600 de directoare romanesti, verificate si cu Page Rank la zi. Lista se poate utiliza gratuit pe siteul End Soft Design. O gasiti la posturile din seo - lista directoare web romanesti. Daca aveti sugestii pentru imbunatatirea ei le astept cu placere, sper sa va fie de folos. Astept pareri si critici
Utilizare placuta,
gotic
este foarte bine ca se realizeaza clasamente in functie de Google PR,deoarece fiecare vrea sa-si inregistreze domeniul in directoare autohtone cat mai puternice,si cat mai "user-friendly".este un demers de admirat.(daca top-urile sunt updatate constant).
foarte utila lista. Ms mult!
Nu forta, foloseste un ciocan mai mare.
Stiri IT, calculatoare, telefoane
Vă pot da şi eu o listă cu directoare româneşti în care A MERS să înscriu siteuri azi la prânz, fără link reciproc, fără să fie necesar să faci cont sau altceva.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)