Citat Postat în original de Aurel Dragut Vezi Post
Am si eu o intrebare pe care o adresez cat se poate de amical si fara ironii sau alte aspecte negative. Poate nu am inteles eu bine ceva. Ideea e ca se spune ca Google nu prea accepta viteza mare din p. de v. al link building-ului. Iar aici se pare ca se cauta un link building mai mult sau mai putin agresiv. E ok sa faci atatea inscrieri in timp scurt sau nu?
Am auzit si eu asta.
Dar ce te faci cu site-urile orientate pe eveniment? In care in 2 luni se fac, se promoveaza, are loc evenimentul si apoi se trece in perioada de disipare....
Am avut unul in care m-am trezit cu cateva sute de link-uri catre mine (realizate de cei care aveau site-uri in domeniu) in cateva saptamani. N-am patit nimic (in afara de un PR5 in 2 luni de la cumpararea domeniului), dar oricum se pare ca o sa fiu mai timorat in aceste inscrieri.
Probabil exista si aici o modalitate de separare a celor care cresc "brusc si natural" fata de celelalte.
Ar fi interesant de postat comentarii pe tema asta din experiente personale: cine a fost penalizat in urma unei asemenea campanii sau cine a facut si a mers. Eu am avut 2 (una facuta de mine si alta de editorii/webmasterii site-urilor ce aveau continut similar) si a fost ok. Din ce spuneti voi se pare ca trebuie totusi manifestata prudenta.