Buna,
Astazi am accesat acest director Enterlink Director Web (cu firefox si chrome) si am primit un mesaj cum ca aceasta pagina ar fi raportata ca fiind de de atac. Cu explorer nu primesc acest mesaj. Este ok de folosit acest director?
Buna,
Astazi am accesat acest director Enterlink Director Web (cu firefox si chrome) si am primit un mesaj cum ca aceasta pagina ar fi raportata ca fiind de de atac. Cu explorer nu primesc acest mesaj. Este ok de folosit acest director?
Ultima modificare făcută de Ann; 7th August 2012 la 17:31.
nu iti recomand asa cevaAceastă pagină de la Enterlink Director Web a fost raportată ca fiind o pagină de atac și a fost blocată pe baza preferințelor dumneavoastră de securitate.
Portal pentru pasionatii de online betting: http://www.picobet.co.uk .
Odata ce a fost raportat inseamna ca e ceva in neregula. Posibil sa foloseasca un script care poate afecta ceva.
Sa nu fie java...
Pagina nu a fost raportata de nimeni. Cand Google depisteaza malware la tine pe site, primesti in WMT un mesaj in care iti spune sa iti "cureti" site-ul. Apoi la urmatoarea crawlare daca nu iti gasesti nimic in neregula iti da drumul la site, sau poti face un resubmit tot in WMT parca.
Pana atunci nu intra in el.
SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)