Hai sictir amice! Cred ca ai memoria cam scurta apropo de ce prostii faci. Oricum, minti ca intotdeauna si nu ai habar ce faci de pe o zi pe alta.
Apropo, iti luasei un calduros la revedere, ti ai dat seama ca nu poti trai fara marketplace ?
Hai sictir amice! Cred ca ai memoria cam scurta apropo de ce prostii faci. Oricum, minti ca intotdeauna si nu ai habar ce faci de pe o zi pe alta.
Apropo, iti luasei un calduros la revedere, ti ai dat seama ca nu poti trai fara marketplace ?
Ce baiat de caracter .......... Si cand te gandesti ca dobitocul de mine s-a apucat sa sustina cu linkuri articolele postate de iSky pentru mine. Adica cu alte cuvinte, sa iti sustin siteul. Good job axa. Personal te-as bana, ca nu ai ce cauta pe aici.
Ultima modificare făcută de Robert; 27th August 2012 la 21:34.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
mi am spus parerea si aici, gesturi de taran coclit, nu are sens sa le mai comentez, mi ar placea sa realizeze comunitatea ca exemplarele de gen trebuie izolate rapid. Ca sa iti bati joc de munca colegilor de forum, pe spinarea carora iti ridici siteul, este pura prostie.
Va rog sa postati lista de directoare a userului respectiv. Nu toata lumea stie ce are respectivul in portofoliu. Macar sa stim, ca sa evite toata lumea de acum incolo respectivele directoare.
PS. Verificati daca respectivele texte (sterse de pe director) nu au ajuns cumva pe alt director, pentru promovarea altor site-uri.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Nu pot sustine afirmatiile din postul Lista Directoare Articole Actualizata
Periodic verific postarile facute pentru clienti (fiecare are cont separat, email pe domeniu, fara legatura cu numele meu) si nu am remarcat nimic lipsa sau modificat.
Nu cunosc divergentele personale.
Ca idee, Axa2000 pare un tip corect si recomand in continuare publicarea acolo.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
@iSky si Kidu daca doriti, va puteti republica articolele in directorul meu. De asemenea dat fiind ca sunteti useri cu o solida reputatie, va ofer doua conturi de editori. Astfel, aveti full control asupra articolelor voastre si in plus, articolele pe care le veti publica vor fi aprobate instant, fara a mai trece prin revizuire. In plus, va ofer cuvantul meu ca atat userii, cat si articolele voastre vor ramane permanent pe site, atat cat acesta va fi online.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Nu e prea mare dar e ok ! Multumesc si ai +1 de la mine.
roby, posteze de mult la tine, multumesc pentru editor, rezolvam cand ma intorc. nu e problema ca nu avem unde posta, e problema ca avem colegi pe forum cu mari veleitati de cocalari.
Sa ma anuntati va rog care inafara de articole.org sunt directoare detinute de userul axa2000. Le voi marca imediat si in aceasta lista de directoare: Lista completa directoare romanesti de articole Posteaza.info
Eu am renuntat la articole.org dupa doar cateva articole publicate. Asa oameni pretentiosi inca nu am vazut.
Nu poti sustine adica minte iSKY sau ca nu ti s-a intampla tie? Ciudat, mi s-a intampla si mie doar pentru ca am demonstrat ca e un mincinos penibil.
Anyway, tipul corect axa2000, cum il numesti tu, are contul seopedia sters de admini ( tot pentru buna purtare si corectitudine), iar atata timp cat si a permis sa stearga zeci de articole colegilor de pe seopedia e cam ciudat sa fie recomand chiar aici.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)