Habar nu am, eu cand am incercat sa public acolo articole nu am putut. Poate el a putut. Cel putin pe santamina sunt sigur: director-web.santamia.ro/submit_article.php
"Īnchis
Ne pare rau, dar trimiterea de articole este oprita."
Habar nu am, eu cand am incercat sa public acolo articole nu am putut. Poate el a putut. Cel putin pe santamina sunt sigur: director-web.santamia.ro/submit_article.php
"Īnchis
Ne pare rau, dar trimiterea de articole este oprita."
lista e facuta la misto, doar sa ia ceva buline verzi... o parte nu merg, unele accepta articole de 2 ori pe luna pe comunicatedepresa e alta mancare de peste,etc.
Vad
Ma minunam de colegul pirvan: "P.s multumim ,iti ofer si un + insa pe viitor tine minte te rog ca ne intereseaza doar ce are pagerank de preferat minim 2."
Treaba lor...
Mai vazui un coleg cu o tentativa de director articole (categorie corecta studii de caz) care pe prima pagina recomanda un alt forum de seo dar cere ajutor de la noi
Sa fie de la caldura?![]()
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Multumiri pentru ce? Ce e in lista aia si nu se regaseste in lista de directoare articole romanesti de aici?
Ai vazut ca nici macar nu sunt active?
Mi se spunea 1nesco
Eu am luat directoarele manual , imi cer scuze daca mi-au scapat cele doua.
Daca tu crezi ca este facuta la misto te rog sa nu mai intri pe acest topic, fa-ti tu una si gata.
Voi stiti decat sa comentati, de ce nu iti faci tu una 'buna' si iti vezi de treaba. Eu mi-am facut-o pentru mine si am vrut sa fiu de folos pe acest forum, cine vrea o descarca cine nu, nu.
NU le-am luat de pe propedia !
dumydiamant: si imi dai mie negativ? Lista aia nu ai folosit-o nici macar odata. Nu ma repet, ti am spus si eu si colegii de ce. Practicile de gen nu tin pe acest forum, nu iti imagina ca esti singurul care a vrut sau vrea sa poata posta repejor pe marketplace.
@dumy
Vorbim de informatie de calitate, verificata.
Nu vad ce rost are sa umpli forumul cu informatie neverificata si sa deschizi si alt topic, mai ales cand exista informatii despre acele directoare in zona mentionata.
Poti sa ne arati si unde ai fost aprobat? Iti zic eu ca nu ai cum![]()
Mi se spunea 1nesco
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)